lv
FD3ru0o4xz0dbFeKHvq3zVVJzGtvJcE1TYty0lXx
384541

Ar rekordlielu apmeklētāju skaitu noslēgusies starptautiskā Venēcijas mākslas biennāle

Ar rekordlielu apmeklētāju skaitu noslēgusies starptautiskā Venēcijas mākslas biennāle
Starptautiskā Venēcijas mākslas biennāle šogad pulcējusi rekordlielu apmeklētāju skaitu. Šoreiz biennālē nepieredzēti liela uzmanība tika pievērsta Latvijas mākslai, pateicoties mākslinieču dueta "Skuja Braden" un Latvijas Laikmetīgās mākslas centra komandas darbam. Latvijas paviljons cilvēkus pārsteidza, lika smieties, aizdomāties, kas tos provocē, pat šokē, bet galvenais – kas neatstāj vienaldzīgus.
Paralēlais imports, problēmas auto tirgū, bet plaša telefonu izvēle. «Aizliegtais paņēmiens» par dzīvi Krievijā sankciju cilpā
LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens" vētīja, kāda Krievijā ir cilvēku ikdienas dzīve no ekonomiskā skatupunkta Rietumu sankciju ietekmē deviņus mēnešus pēc kara sākšanas Ukrainā.
Kazahstānā apsver enerģētikas kompāniju nacionalizēšanu. Kāpēc?!

Kazahstānas prezidenta pārstāvis pirmdien brīdināja, ka valsts nacionalizēs grūtībās nonākušos enerģētikas uzņēmumus pēc tam, kad valsts ziemeļos salā tūkstošiem mājsaimniecību palika bez apkures.

Kopš svētdienas tūkstošiem cilvēku Kazahstānas ziemeļu p...

Turcija tiecas būt NATO. Tāpēc vēlreiz pārrunās to ar Zviedriju un Somiju

Turcijas ārlietu ministrs Mevlits Čavušoglu otrdien Bukarestē plāno tikties ar Zviedrijas un Somijas kolēģiem, lai runātu par Skandināvijas valstu pievienošanos NATO.

"Es rīt Bukarestē tikšos ar Zviedrijas un Somijas ārlietu ministriem trīspusējā formāt...



Komentāri