lv
mGEklXXk76IG1270ehKIjkThbtAhZAaW2B4Q8Qf5
384540

Paralēlais imports, problēmas auto tirgū, bet plaša telefonu izvēle. «Aizliegtais paņēmiens» par dzīvi Krievijā sankciju cilpā

Paralēlais imports, problēmas auto tirgū, bet plaša telefonu izvēle. «Aizliegtais paņēmiens» par dzīvi Krievijā sankciju cilpā
LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens" vētīja, kāda Krievijā ir cilvēku ikdienas dzīve no ekonomiskā skatupunkta Rietumu sankciju ietekmē deviņus mēnešus pēc kara sākšanas Ukrainā.
Kazahstānā apsver enerģētikas kompāniju nacionalizēšanu. Kāpēc?!

Kazahstānas prezidenta pārstāvis pirmdien brīdināja, ka valsts nacionalizēs grūtībās nonākušos enerģētikas uzņēmumus pēc tam, kad valsts ziemeļos salā tūkstošiem mājsaimniecību palika bez apkures.

Kopš svētdienas tūkstošiem cilvēku Kazahstānas ziemeļu p...

Turcija tiecas būt NATO. Tāpēc vēlreiz pārrunās to ar Zviedriju un Somiju

Turcijas ārlietu ministrs Mevlits Čavušoglu otrdien Bukarestē plāno tikties ar Zviedrijas un Somijas kolēģiem, lai runātu par Skandināvijas valstu pievienošanos NATO.

"Es rīt Bukarestē tikšos ar Zviedrijas un Somijas ārlietu ministriem trīspusējā formāt...

Trīs dienās reģistrēti 829 Covid-19 gadījumi; trīs mirušie

Pēdējo trīs dienu laikā Latvijā kopumā reģistrēti 829 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par trīs ar šo vīrusu inficēta pacienta nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Šajā laikā veikti 50...



Komentāri