lv
AbeXDDsnNgrEu6fp8SbF7vdvQ5NqxHhaVk5lIqVC
380374

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši tikai divi cilvēki

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši tikai divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi un tajos cietuši tikai divi cilvēki, kas ir netipiski maz, salīdzinot ar citām dienām.

Kā liecina Valsts policijas apkopotā informācija, viens negadījums ar cietušo noticis Rīgas reģionā, bet otrs - Vidzemes reģionā.

Nevienā avārijā nav cietuši gājēji, velosipēdisti vai skrejriteņu vadītāji.

Diennakts laikā pie stūres alkohola reibumā pieķerti 15 autovadītāji, astoņi apturēti par agresīvu braukšanu, bet 113 - par atļautā ātruma pārsniegšanu, liecina policijas apkopotā statistika.

Kā ziņots, aizvadītā nedēļa uz Latvijas sniegotajiem ceļiem izvērtās īpaši traģiska - notika divas smagas avārijas, kurās nopietnas traumas guva vairāki cilvēki, bet četri gāja bojā.

Brīvdienās 11 personām liegta ieceļošana Latvijā

Drošības apsvērumu dēļ aizvadītajās brīvdienās 11 Krievijas, Ukrainas un Moldovas pilsoņiem liegta ieceļošana Latvijā, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Piektdien Grebņevas un Silenes robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Balt...

Valsts kanceleja aicina piedalīties aptaujā par sabiedrības līdzdalības iespējām

Valsts kanceleja (VK) sadarbībā ar pētnieci Indru Manguli ir sagatavojusi iedzīvotāju aptauju "Līdzdalība Latvijā", kurā aicina iedzīvotājus izteikt domas par līdzdalības iespējām un motivāciju līdzdarboties, aģentūrai LETA pavēstīja VK pārstāvji.

Aptau...

Akcija «Gaismas krasts» ieguvusi divas godalgas starptautiskā konkursā

Pašmāju akcija "Gaismas krasts", kurā "izdejots" Baltijas jūras krasts, ieguvusi divas godalgas starptautiskā pasākumu industrijas konkursā "BEA World Best Events Awards", informēja pasākuma idejas autore un producente Inese Lukaševska.

Viņa atzīmē, ka ...



Komentāri