lv
bN42XzvFpS4k6hDgX1NdsnKWu4oLOXHhGRydHtnj
380371

Brīvdienās 11 personām liegta ieceļošana Latvijā

Brīvdienās 11 personām liegta ieceļošana Latvijā

Drošības apsvērumu dēļ aizvadītajās brīvdienās 11 Krievijas, Ukrainas un Moldovas pilsoņiem liegta ieceļošana Latvijā, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardzē.

Piektdien Grebņevas un Silenes robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Baltkrievijas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Vēl vienam Krievijas un vienam Moldovas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ.

Sestdien ieceļošana liegta vēl vienam Krievijas, vienam Moldovas un vienam Ukrainas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ.

Svētdien vēl pieciem Krievijas un vienam Ukrainas pilsonim ieceļošana Latvijā liegta drošības apsvērumu dēļ.

Krievijā izsludinātās mobilizācijas dēļ no 28.septembra uz trīs mēnešiem ir ieviesta ārkārtējā situācija Alūksnes, Balvu un Ludzas novada teritorijā, kā arī ostās, lidostās, lidlaukos izveidotajās robežšķērsošanas vietās un uz dzelzceļiem.

19.septembrī spēkā stājās Ministru kabineta noteiktie ierobežojumi Krievijas pilsoņu - Šengenas īstermiņa vīzu turētāju - ieceļošanai Latvijā nebūtiskiem mērķiem, piemēram, tūrisma un atpūtas nolūkos. Tādus pašus ierobežojumus noteica Igaunija, Lietuva un Polija.

Valsts kanceleja aicina piedalīties aptaujā par sabiedrības līdzdalības iespējām

Valsts kanceleja (VK) sadarbībā ar pētnieci Indru Manguli ir sagatavojusi iedzīvotāju aptauju "Līdzdalība Latvijā", kurā aicina iedzīvotājus izteikt domas par līdzdalības iespējām un motivāciju līdzdarboties, aģentūrai LETA pavēstīja VK pārstāvji.

Aptau...

Akcija «Gaismas krasts» ieguvusi divas godalgas starptautiskā konkursā

Pašmāju akcija "Gaismas krasts", kurā "izdejots" Baltijas jūras krasts, ieguvusi divas godalgas starptautiskā pasākumu industrijas konkursā "BEA World Best Events Awards", informēja pasākuma idejas autore un producente Inese Lukaševska.

Viņa atzīmē, ka ...

Mēris turpinās! Pagājušajā nedēļā tas konstatēts 41 mežacūkai

Āfrikas cūku mēris (ĀCM) pagājušajā nedēļā Latvijā konstatēts 41 mežacūkai, kamēr nedēļu iepriekš saslimšana tika konstatēta 43 mežacūkām, liecina Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) publiskotā informācija.

Saslimšana pagājušajā nedēļā konstatēta sept...



Komentāri