lv
Ej6GDACYZvK9qogp2mNxEKM7LHcpJxIgffnqgFa7
380361

Akcija «Gaismas krasts» ieguvusi divas godalgas starptautiskā konkursā

Akcija «Gaismas krasts» ieguvusi divas godalgas starptautiskā konkursā

Pašmāju akcija "Gaismas krasts", kurā "izdejots" Baltijas jūras krasts, ieguvusi divas godalgas starptautiskā pasākumu industrijas konkursā "BEA World Best Events Awards", informēja pasākuma idejas autore un producente Inese Lukaševska.

Viņa atzīmē, ka akcija "Gaismas krasts" plūca uzvaras laurus kategorijā "Mazbudžeta pasākums". Tāpat akcija atzīta par labāko pasākumu skatītāju vērtējumā.

Lukaševska norāda, ka šogad konkursam pieteikts rekordliels pasākumu skaits savā starpā sacenšoties 96 vadošām aģentūrām no 32 valstīm: Ķīnas, ASV, Austrālijas, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Brazīlijas, Itālijas, Francijas un daudzām citām valstīm.

Darbi tika vērtēti ne tikai pēc to radošā izpildījuma, cik inovatīva ir ideja, bet arī spējas pielietot līdz šim neredzētus risinājumus, tai skaitā jaunākās tehnoloģijas, stratēģiskās komunikācijas, pasākuma pielāgojamību Covid-19 apstākļiem un daudziem citiem kritērijiem.

Akcija "Gaismas krasts" norisinājās šī gada 3.septembrī jūras krastā pulcējot simtiem Latvijas iedzīvotāju četrās paaudzēs. Saulei rietot, dalībnieki vienlaicīgi uzsāka dejot astoņu kilometru garumā izveidojot gaismas ceļu.

Lukaševska atzīst, ka šis pasākums ir radījis milzu interesi starptautiskā līmenī. Viņas mērķis ir veidot šo akciju ne tikai kā ikgadēju tradīciju, bet arī panākt, ka tajā piedalās visas pie Baltijas jūras dzīvojošās valstis.

Mēris turpinās! Pagājušajā nedēļā tas konstatēts 41 mežacūkai

Āfrikas cūku mēris (ĀCM) pagājušajā nedēļā Latvijā konstatēts 41 mežacūkai, kamēr nedēļu iepriekš saslimšana tika konstatēta 43 mežacūkām, liecina Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) publiskotā informācija.

Saslimšana pagājušajā nedēļā konstatēta sept...

Darbinieku slimošanas dēļ samazina klientu apkalpošanas PMLP Rīgas 3.nodaļā

Darbinieku saslimšanas dēļ būtiski samazināta klientu apkalpošanas kapacitāte Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Rīgas 3.nodaļā, informēja pārvalde.

3.nodaļa šonedēļ pakalpojumu sniegs klientiem, kuri bija veikuši iepriekšēju pierakstu un izsniegs...

Nagijevs paziņo, ka pamet Krievijas televīziju

Izcilais Krievijas TV humora žanra spīdeklis, daudzu populāru projektu zvaigzne un TV raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs nolēmis televīzijā vairs neatgriezties, vēsta Rambler.

Šovmenis tā lēmis, jo vēlas pievērsties personīgajai dzīvei. Īpaši svarīga ...



Komentāri