lv
KBjYsKbYrHJFdrDxWoNWPPAiNd3fnA6sIsVpqXxl
380355

Nagijevs paziņo, ka pamet Krievijas televīziju

Nagijevs paziņo, ka pamet Krievijas televīziju

Izcilais Krievijas TV humora žanra spīdeklis, daudzu populāru projektu zvaigzne un TV raidījumu vadītājs Dmitrijs Nagijevs nolēmis televīzijā vairs neatgriezties, vēsta Rambler.

Šovmenis tā lēmis, jo vēlas pievērsties personīgajai dzīvei. Īpaši svarīga šobrīd dzīvē viņam šķiet vectētiņa loma pēc mazdēla piedzimšanas. Mediji gan klusē, kas ir mazdēla mamma un tētis.

Nagijeva fani ir pārliecināti, ka bērns piedzimis Nagijeva vecākajam dēlam Kirilam, kurš jau sen dzīvo laimīgi kopā ar grafisko dizaineri Jūliju Meļņikovu.

Acīmredzot, lai pilnībā samulsinātu savus fanus, Dmitrijs Nagijevs izteicies, ka gaida labvēlīgākus laikus televīzijas karjeras turpināšanai.

Šoseja Ainažos sestdien tika tīrīta vairākkārt, pauž LVC
Tallinas šoseja (A1) ir valsts galvenais autoceļš, tam ir noteikta augstākā uzturēšanas klase un sestdien, 26. novembrī, tās uzturēšanas darbi veikti vairākas reizes, norāda VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).
VDD uzsāk kriminālprocesu par palīdzības sniegšanu Krievijai 'Telegram' platformā
Valsts drošības dienests (VDD) pirmdien, 28. novembrī, sāka kriminālprocesu saistībā ar pretvalstiskām aktivitātēm saziņas lietotnē "Telegram" izveidotos kanālos, kuras izvērsušas par "Baltijas antifašistiem" sevi dēvējošas personas, portālu "Delf...
VDD sāk kriminālprocesu par «Baltijas antifašistu» pretvalstiskām aktivitātēm lietotnē «Telegram»
Valsts drošības dienests (VDD) šā gada 28. novembrī ir uzsācis kriminālprocesu saistībā ar pretvalstiskām aktivitātēm saziņas lietotnē "Telegram" izveidotos kanālos, kuras izvērsušas par "Baltijas antifašistiem" sevi dēvējošas personas.


Komentāri