lv
N8xDGuwbPhsCBQRUgUUK0F2U8woebXWJj9WozWUq
3792764

Nedēļas pirmajā dienā vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes

Nedēļas pirmajā dienā vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes

Pirmdien Latvijā mākoņi daļēji klās debesis un daudzviet īslaicīgi līs, vietām valsts centrālajos un austrumu novados būs spēcīgas pērkona lietusgāzes, brīdina sinoptiķi.

Vējš pārsvarā būs lēns, lietus mākoņu ietekmē tas kļūs brāzmains. Gaiss sasils līdz +20..+25 grādiem, bet dažviet piekrastē temperatūra nepārsniegs +18 grādus.

Rīgā caur mākoņiem spīdēs saule, iespējams lietus un pērkona negaiss. Lēnu vēju nomainīs mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Gaiss sasils līdz +24 grādiem, bet pie jūras temperatūra svārstīsies ap +20 grādiem.

Dienvidaustrumos no Latvijas atrodas ciklons. Atmosfēras spiediens 1011-1014 hektopaskāli jūras līmenī.

Latvijas 3x3 basketbolisti Eiropas kausa kvalifikācijā nodrošina vietu pusfinālā

Latvijas vīriešu 3x3 basketbola izlase svētdien Bukarestē Eiropas kausa kvalifikācijā izcīnīja trešo uzvaru, kas ļāva uzreiz nodrošināt vietu pusfinālā.

Vīriešu izlase, kuru šoreiz pārstāv Kārlis Lasmanis, Kristaps Gludītis, Francis Lācis un Zigmārs Rai...

Nomiris aktieris Kubilis

100 gadu vecumā nomiris aktieris Jānis Kubilis, liecina Latvijas Nacionālā teātra publiskotā informācija.

Kubilis dzimis 1923.gada 24.jūlijā Neretā. Dzīves laikā uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves viņš uzstājies gandrīz 50 gadus līdz 1994.gadam un sp...

Latvieši pasaulē piemin komunistiskā genocīda upurus
Nav teju nevienas latviešu ģimenes, kuru nebūtu skārušas komunistiskā režīma represijas vai deportācijas. Tas vienlīdz attiecināms arī uz latviešu ģimenēm tuvu un tālu ārpus Latvijas robežām, tāpēc arī citviet pasaulē šajā nedēļas nogalē aizvadīti komu...


Komentāri