lv
igj4UbsuX0uakH431kcgmBjQZs2zuxnX7XQTmGji
3790738

Latvieši pasaulē piemin komunistiskā genocīda upurus

Latvieši pasaulē piemin komunistiskā genocīda upurus
Nav teju nevienas latviešu ģimenes, kuru nebūtu skārušas komunistiskā režīma represijas vai deportācijas. Tas vienlīdz attiecināms arī uz latviešu ģimenēm tuvu un tālu ārpus Latvijas robežām, tāpēc arī citviet pasaulē šajā nedēļas nogalē aizvadīti komunistiskā genocīda upuru piemiņas pasākumi. Lielbritānijā visu trīs Baltijas valstu pārstāvji kā ik gadu vienojās kopīgā piemiņas dievkalpojumā pašā Londonas centrā, piedaloties visu trīs valstu koriem. Tikmēr Beļģijā šorīt svētbrīdis norisinājās Lommeles Brāļu kapos.
Izčākst pārrunas par papildu balsu piesaistīšanu koalīcijai; AS neslēpj vēlmi atgriezties valdībā
Politikas kuluāros jau kādu laiku līdz Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām un arī pēc tām virmoja runas par izmaiņām valdošajā koalīcijā, turklāt versijas bija pretrunīgas: gan par "Apvienotā saraksta" (AS) sašķelšanu, piesaistot atsevišķus frakcijas dep...
«Panthers» hokejisti Stenlija kausa finālsērijā piedzīvo pirmo zaudējumu (VIDEO)

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā pēc trīs panākumiem piedzīvoja pirmo neveiksmi.

"Panthers" viesos ar 1:8 (1:3, 0:3, 0:2) zaudēja Ed...

Eiropas čempionātu futbolā sāk viena no favorītēm Anglija

Šodien Vācijā Eiropas čempionāta futbolā finālturnīrā tiks aizvadītas vēl trīs spēles, pēdējā no tām turnīrā iesaistoties vienai no favorītēm uz titulu Anglijai.

C apakšgrupas spēlē Anglija plkst.22 pēc Latvijas laika Gelzenkirhenē cīnīsies ar Serbiju. ...



Komentāri