lv
rng8lE9CQ2AWOERWL9Fiq5AoZup6iiyyV5ocuqpf
3790736

Izčākst pārrunas par papildu balsu piesaistīšanu koalīcijai; AS neslēpj vēlmi atgriezties valdībā

Izčākst pārrunas par papildu balsu piesaistīšanu koalīcijai; AS neslēpj vēlmi atgriezties valdībā
Politikas kuluāros jau kādu laiku līdz Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām un arī pēc tām virmoja runas par izmaiņām valdošajā koalīcijā, turklāt versijas bija pretrunīgas: gan par "Apvienotā saraksta" (AS) sašķelšanu, piesaistot atsevišķus frakcijas deputātus, gan par AS gatavību atgriezties valdībā "Progresīvo" vietā. Kā noskaidroja Latvijas Televīzijas raidījums "de facto", šādas versijas necirkulēja bez pamata, taču vismaz šobrīd šie scenāriji vairs nav aktuāli. Arī no premjeres teiktā kļuvis skaidrs, ka sarunas par koalīcijas paplašināšanu vai balsu piesaistīšanu nav devušas nekādu taustāmu rezultātu.
«Panthers» hokejisti Stenlija kausa finālsērijā piedzīvo pirmo zaudējumu (VIDEO)

Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā pēc trīs panākumiem piedzīvoja pirmo neveiksmi.

"Panthers" viesos ar 1:8 (1:3, 0:3, 0:2) zaudēja Ed...

Eiropas čempionātu futbolā sāk viena no favorītēm Anglija

Šodien Vācijā Eiropas čempionāta futbolā finālturnīrā tiks aizvadītas vēl trīs spēles, pēdējā no tām turnīrā iesaistoties vienai no favorītēm uz titulu Anglijai.

C apakšgrupas spēlē Anglija plkst.22 pēc Latvijas laika Gelzenkirhenē cīnīsies ar Serbiju. ...

TIEŠRAIDE: Nāciju kausa izcīņa pludmales volejbolā. Pusfināls vīriem Latvija - Austrija
Jūrmalā svētdien turpinās Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa jeb Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs. Par ceļazīmi uz olimpiādi turpina Latvijas vīriešu pludmales volejbola dueti. Tiešraide LTV7 un LSM.lv.


Komentāri