lv
JYDNmY1tTQQynu7Nbm1fXfKkoCR1TTAQ9y10gmJi
3775473

Porziņģis apņēmies NBA finālsērijā atgriezties laukumā

Porziņģis apņēmies NBA finālsērijā atgriezties laukumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, neskatoties uz savainojumi, gatavs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā atgriezties laukumā, sarunā ar "NBA TV" žurnālistu Džeredu Grīnbergu teica latvietis.

Jau ziņots, ka "Celtics" komanda trešdien bez Porziņģa sastāvā viesos ar 106:99 pārspēja Dalasas "Mavericks" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 3-0.

Latvietis sērijas otrajā mačā guva labās kājas pēdas savainojumu, un pēc "Celtics" ārstu lēmuma viņam netika ļauts piedalīties trešajā spēlē.

"Es šajā sērijā atgriezīšos laukumā," Porziņģis īsi norādīja "NBA TV" pārstāvim.

Nākamā spēle tiks aizvadīta 14.jūnijā Dalasā. Ja būs nepieciešamas vēl spēles, tās norisināsies 17.jūnijā Bostonā, 20.jūnijā Dalasā un 23.jūnijā Bostonā.

Iepriekšējās sezonas finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi izcīnīja NBA čempiontitulu.

ES valstis aicina ierobežot Krievijas diplomātu pārvietošanos Šengenas zonā

Astoņu Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu ārlietu ministri vēstulē bloka augstākajam pārstāvim ārlietās un drošības politikā aicinājuši ierobežot Krievijas diplomātu pārvietošanos Šengenas zonā.

Ministri vēstulē Žuzepam Borelam brīdināja, ka Krievijas ...

Krāslavas novadā par migrantu pārvadāšanu aizturēti pieci Latvijas pilsoņi

Valsts robežsardze Krāslavas novadā par nelikumīgo imigrantu pārvadāšanu aizturēti pieci Latvijas pilsoņi, informēja Valsts robežsardze.

Pārbaudot vietējo iedzīvotāju sniegto informāciju par kādu aizdomīgu personu grupu, robežsargi Krāslavas novadā uz k...

Aptauja: Pedagogi vecāku iesaisti pārejā uz latviešu valodu skolās vērtē kā viduvēju
78% aptaujāto skolēnu, kurus šogad skāra pāreja uz mācībām tikai latviešu valodā, atzīst, ka skola ir vienīgā vieta, kurā viņi ikdienā sarunājas valsts valodā. Aptaujājot skolas visā Latvijā, atbildīgā ministrija secinājusi, ka vājākais posms mēdz būt ...


Komentāri