lv
vV3oImdmGl8V0KUlSsJKxnC0IFAKswnQGife2xBW
3538934

Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Konkursā tika aicināts pieteikties uz trīs valdes locekļu amatiem - valdes locekli mākslinieciskajos jautājumos, kurš vienlaikus ir arī valdes priekšsēdētājs, valdes locekli administratīvajos jautājumos un valdes locekli finanšu jautājumos. Katram no tiem noteiktas specifiskas, amatam atbilstošas prasības konkursā.

Līdztekus citiem atlases dokumentiem tiks izvērtēti arī LNOB valdes locekļu pretendentu izstrādātie un iesniegtie LNOB iepriekšējās darbības - pēdējo desmit gadu - izvērtējumi un turpmākās darbības attīstības piedāvājumi, kurā norādīti to īstenošanas veidi un līdzekļi. Konkursā kā ļoti būtiskas tiks izvērtētas arī visu pretendentu komandas vadīšanas, stratēģiskā redzējuma, orientācijas uz rezultātu sasniegšanu un lēmumu pieņemšanas un atbildības kompetences, norāda Kokale.

Atbilstoši likumdošanā noteiktajam LNOB valdes locekļu atalgojums mēnesī ir no 7047 līdz 7 830 eiro. Konkurss 28.martā izsludināts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", kā arī KM tīmekļvietnē.

Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Ārlietu ministrija tviterī norādījusi, ka saskaņā ar Vīnes konvenciju par diplomātiskajām att...

Izmaiņas kadastrālajā vērtējumā var palīdzēt mājsaimniecībai ap 500 EUR (VIDEO)

Privātmājas reģistrācija tāpat kā iepriekš tiks pieteikta būvniecības informācijas sistēmā.

Latvijas valdība apstiprināja Tieslietu ministrijas izstrādātos grozījumus Būvju kadastrālās uzmērīšanas noteikumos, lai vienkāršotu un paātrinātu privātmāju kad...

Atbalsta kriminālsoda pastiprināšanu par dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās

Saeimas Juridiskā komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Krimināllikumā, ar kuriem tiks pastiprināta kriminālatbildība par diskreditējošu dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās.

Par apzināti nepatiesas diskreditējošas informā...



Komentāri