lv
rNWTc1FfzSbZYTvf4xb7bSvPAtrde80soE7BAk7I
3538932

Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Ārlietu ministrija tviterī norādījusi, ka saskaņā ar Vīnes konvenciju par diplomātiskajām attiecībām uzņemošai valstij ir jānodrošina ārvalstu diplomātisko pārstāvniecību drošība un neaizskaramība. ĀM ir saņēmusi no Krievijas vēstniecības informāciju, ko tā atbilstoši pastāvošajai praksei ir pārsūtījusi Valsts policijai.

"Policija ir saņēmusi iesniegumu un visi saņemtie iesniegumi tiek izvērtēti. Patlaban tiek skaidroti apstākļi un liecību pieņemšana, kas ir ierasta darbība resoriskās pārbaudes ietvaros - neviens šobrīd netiek saukts pie atbildības," informē VP.

Izmaiņas kadastrālajā vērtējumā var palīdzēt mājsaimniecībai ap 500 EUR (VIDEO)

Privātmājas reģistrācija tāpat kā iepriekš tiks pieteikta būvniecības informācijas sistēmā.

Latvijas valdība apstiprināja Tieslietu ministrijas izstrādātos grozījumus Būvju kadastrālās uzmērīšanas noteikumos, lai vienkāršotu un paātrinātu privātmāju kad...

Atbalsta kriminālsoda pastiprināšanu par dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās

Saeimas Juridiskā komisija šodien izskatīšanai galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Krimināllikumā, ar kuriem tiks pastiprināta kriminālatbildība par diskreditējošu dziļviltojumu izmantošanu vēlēšanās.

Par apzināti nepatiesas diskreditējošas informā...

«Maxima Latvija» peļņa pērn sasniegusi 56,529 miljonus eiro

Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,073 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 84,9% - līdz 56,529 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Gad...



Komentāri