lv
lMMsvUUKe7nxqMxEOvkgmj9cvqnukDVSQOCprHed
348890

Punnenovs: Strādājam pie tā, lai progresētu un uzvarētu

Punnenovs: Strādājam pie tā, lai progresētu un uzvarētu

Šveices augstākās līgas (NL) kluba "Lausanne" hokejisti, kuru rindās ir arī Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un šobrīd turnīra tabulā ieņem vien 12.vietu, turpina strādāt, lai uzlabotu savu sniegumu laukumā, norādīja Punnenovs.

Punnenovs šajā vasarā ar Lozannas komandu noslēdza piecu gadu līgumu, kas būs spēkā līdz 2026./2027.gada sezonas beigām.

"Esmu priecīgs, ka varēju pievienoties klubam," sarunā ar "Lausanne" preses dienestu teica hokejists. "Katru dienu smagi strādāju, lai varētu uz ledus parādīt labāko sniegumu."

Šobrīd Lozannas komanda turnīra tabulā ar izcīnītiem 26 punktiem 23 aizvadītos mačos ierindojas 12.pozīcijā 14 komandu konkurencē.

"Protams, nevaram būt apmierināti ar pašreizējo pozīciju, visi strādājam pie tā, lai progresētu un uzvarētu. Daudz runājam savā starpā, jo īpaši ar aizsargiem, lai uzlabot atsevišķas spēles nianses un neatkārtotu iepriekšējās kļūdas," atklāja Latvijas vārtsargs.

Punnenovs arī norādīja, ka komandas vārtsargu treneris pieredzējušais francūzis Kristobals Iē vienmēr var palīdzēt ar padomu. Savulaik Iē spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot vairākas komandas.

"Viņš palīdz man un dalās ar savi pieredzi katru dienu. Viņš ir spēlējis augstākajā līmenī labākajā līgā pasaulē un ir patiesa leģenda. Man ir paveicies, ka varu ar viņu kopā strādāt," izcēla Latvijas vārtsargs.

Punnenovs šosezon Lozannas vienības rindās aizvadījis 18 mačus, kuros vidēji atvairījis 92,2% pretinieku ripu, ielaižot caurmērā 2,52 ripas katrā spēlē.

Krievijas armijas apšaudēs Hersonā nogalināti 15 cilvēki

Krievijas armijas apšaudēs piektdien Hersonā nogalināti 15 cilvēki, bet 35 ievainoti, arī viens bērns, pavēstīja Hersonas pilsētas padomes preses dienests.

"Ienaidnieka apšaudēs 15 hersonieši nogalināti, 35 cietuši, viņu vidū ir viens bērns," sacīja He...

Speciālisti: Drīzumā obligātā eID karte varēs ļoti noderēt arī diasporas pārstāvjiem
No 2023. gada 1. maija Latvijas pilsonim un nepilsonim, kurš sasniedzis 15 gadu vecumu, personas apliecība jeb eID būs obligāta. Savukārt diasporai personas apliecība būs jāiegūst līdz 2024. gada beigām, pensionāriem šis periods ir līdz 2030. gada beig...
Kāpēc Latgalē ir tik īpaši uzvārdi – Leitāns, Kalvišs, Punculis, Malnačs, Pudāns? Skaidro Ilmārs Mežs
Vieni no senākajiem uzvārdiem sastopami tieši Latgalē, kur tos sāka lietot jau 16. gadsimtā – pāris gadsimtus agrāk nekā vidzemniekiem un kurzemniekiem, sarunā ar LSM.lv pastāstīja triju sējumu "Latviešu uzvārdi" autors Ilmārs Mežs.


Komentāri