lv
YVzFzI2QpknMJuTlZZkCDUr4R9kDDByrFxOywN8x
3384800

«Kara priekšvakarā tikām galā no cilvēka, kurš varēja piezvanīt jebkuram»

«Kara priekšvakarā tikām galā no cilvēka, kurš varēja piezvanīt jebkuram»

Komentētāji sociālajā tīklā rosina nopietnas pārmaiņas Latvijas iekšpolitikā.

Neseno Latvijas ārlietu ministra demisiju savā emuārā sociālajā tīklā X (iepriekš Twitter) komentējis politikas aizkulišu eksperts Jurģis Liepnieks.

"Tam, ka Kariņš apspēlēja Apvienoto sarakstu, panākot, ka tie paši atsakās no vietas valdībā un aiziet opozīcijā, tomēr beigās ir sanākušas paradoksālas sekas pašam Kariņam, kuram tas viss bija vajadzīgs plānā kļūt par komisāru, vai NATO ģenerālsekretāru. Zeme reizēm tiešām ir apaļa".

Polittehnologam piekrita arī daudzi citi komentētāji.

Artūrs Zvejsalnieks: "Mnogohadovka krievijas stilā Kariņam sanāca - baigā ģeopolitiskā spēle, kas vienmēr beidzas pilnīgā pakaļā".

Heinrihs: "Darījums ar Lembi un Briškenu devu amatus Siliņai un Rinkēvičam, bet beigās atņēma Kariņam un var atņemt Dombrovskim jeb kas citam bedri rok, tas..."

PirmaKrievieteLatvija: "Visi laimīgi? Kara priekšvakarā tikām galā no cilvēka, kurš varēja piezvanīt jebkuram Eiropas līderim. nu tagad premjere saka, ka ivņia nav nākamā ministra kandidāta? Ja, noteikti lidojumus varētu realizēt prātīgāk, bet vai tiešām šis ir lielākais grēks?"

Dzelzs Cilvēks: "Attiecībā personiski uz Kariņu - jā, bet mani šī doma ne drusku nemierina, jo rezultātā mēs tāpat esam dabūjuši šleseru-siliņu, mieriņu-lembergu valdību".

Lana Roga: "Pareizi ir, nejies jau tādu Šleseru noēst par rūdu, drīz ievēlēs veco Krištopanu EP krievu intereses pārstāvēt, tad jau atkal varēs Lembi gribēt ministru prezidentu..."

Aptauja: Latvijā pusei iedzīvotāju trūkst zināšanu par kiberdrošības riskiem

Latvijā gandrīz pusei jeb 49% iedzīvotāju nav zināšanu, kā sevi pasargāt digitālajā vidē, vai arī šīs zināšanas ir nepilnīgas, liecina "Tet" grupā ietilpstošā mācību centra SIA "Baltijas datoru akadēmija" veiktās iedzīvotāju aptaujas dati.

Aptuveni katr...

Prognozē dažādu dezinformācijas kampaņu aktivizēšanos saistībā ar EP vēlēšanām

Saistībā ar Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kas notiks 8.jūnijā, kibertelpā varētu būt sagaidāmas gan informācijas operācijas un dažādas dezinformācijas kampaņas, gan paaugstināta uzbrukumu iespējamība, aģentūrai LETA prognozēja Informācijas tehnoloģiju ...

Koka mēbeļu eksports janvārī samazinājies par 25,2%

Latvijas koka mēbeļu eksports šogad janvārī salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu samazinājies par 25,2%, tostarp visvairāk koka mēbeļu joprojām realizēts Dānijā, liecina Zemkopības ministrijas apkopotie dati.

Koka mēbeles 2024.gada janvārī no La...



Komentāri