lv
hj8QtIPvzjsji3emoEsNy4hPnT2y7rkvmrOgmf0i
3347546

Bijušais «Vienotības» biroja vadītājs Orleāns: Pēdējo aploksni rokās iedeva Kampars

Bijušais «Vienotības» biroja vadītājs Orleāns: Pēdējo aploksni rokās iedeva Kampars
Valdošā koalīcija šonedēļ noraidīja opozīcijas pieprasījumu par finanšu ministra Arvila Ašeradena ("Jaunā Vienotība") demisiju saistībā ar skandālu ap viņa vadītās partijas "Vienotība" bijušā biroja vadītāja Normunda Orleāna apgalvojumiem par aplokšņu algas saņemšanu un citiem pārkāpumiem. Intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "de facto" šonedēļ Orleāns vairāk pastāstīja par to, cik izplatīta bijusi skaidras naudas aprite partijā bijušā ģenerālsekretāra Arta Kampara laikos. "de facto" arī kļuva zināms, kādus paskaidrojumus politiskā organizācija sniedz iestādēm, kas pārbauda Orleāna iesniegumus. Piemēram, "Jaunā Vienotība" apgalvo, ka Orleāns esot apvienību piemānījis, nepaziņodams, ka ir valsts amatpersona – Mārupes domes deputāts. 
Vācu fotogrāfe izveidojusi grāmatu par Sibīrijas trimdiniekiem

Trešdien, 27.martā, plkst.17 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Klīversalas zālē notiks vācu fotogrāfes no Nīderlandes Klaudijas Heinermanes grāmatas "Sibīrijas trimdinieki - brīvības cīnītāji" ("Siberian Exiles - Freedom Fighters") prezentācija.

Kopš 2016...

Rīkos tiešsaistes semināru remigrantu atbalstam

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultanti 18.aprīlī rīkos tiešsaistes semināru "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?".

Seminārā Latvijas valsts piederīgie, kuri dzīvo ārvalstīs, b...

LSM aptauja: Ceturtā daļa uzskata – Donam nav izredžu tikt tālāk par Eirovīzijas pusfinālu
68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursā otrajā pusfinālā 9. maijā Latviju pārstāvēs Dons ar dziesmu "Hollow". Lai arī dziedātājs ar pārliecību kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" uzvarētāju, 24% respondentu uzskata, ka Do...


Komentāri