lv
nhlHtO5WsFfOfgrmoOLs1XxbYGwryoaCVbguLWJQ
3346767

LSM aptauja: Ceturtā daļa uzskata – Donam nav izredžu tikt tālāk par Eirovīzijas pusfinālu

LSM aptauja: Ceturtā daļa uzskata – Donam nav izredžu tikt tālāk par Eirovīzijas pusfinālu
68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursā otrajā pusfinālā 9. maijā Latviju pārstāvēs Dons ar dziesmu "Hollow". Lai arī dziedātājs ar pārliecību kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" uzvarētāju, 24% respondentu uzskata, ka Donam neizdosies tapt par vienu no 10 pusfināla dalībniekiem, kas spēkosies par uzvaru Eirovīzijas finālā, liecina pētījumu centra "Norstat" sadarbībā ar LSM.lv veiktā iedzīvotāju aptauja.
Krievijas spārnotā raķete ielidojusi Polijas gaisa telpā

Krievijas spārnotā raķete, kas naktī uz svētdienu tika izmantota uzbrukumā mērķiem Ukrainā, uz nepilnu minūti ielidoja Polijas gaisa telpā, pavēstīja Polijas Aizsardzības ministrija.

"Vēlamies jūs informēt, ka šā gada 24. martā plkst.4.23 [5.23 pēc Lat...

Ostapenko zaudē Maiami "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien Maiami "WTA 1000" sērijas turnīra vienspēļu sacensību trešajā kārtā piedzīvoja zaudējumu.

Latvijas tenisiste, kura WTA rangā ieņem desmito vietu un turnīrā izsēta ar devīto numuru, trešās kārtas cīņā ar 3-6, 1...

Jaunmoku pilī notiks otrā Ģimeņu diena

Šodien Jaunmoku pilī notiks otrā "Ģimeņu diena Jaunmoku pilī", kuras tēma būs "Dabas pēdas mežā".

Tostarp šodien plkst.12 Jaunmoku pilī norisināsies Tukuma pilsētas Kultūras nama bērnu un jauniešu amatierteātra "Knifiņš" izrāde "Slavenais pīlēns Tims", ...



Komentāri