lv
gQ6wg2GQFgYTINfAcoZnKg43f43VEKl5PPtd6Rxj
3347178

Rīkos tiešsaistes semināru remigrantu atbalstam

Rīkos tiešsaistes semināru remigrantu atbalstam

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultanti 18.aprīlī rīkos tiešsaistes semināru "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?".

Seminārā Latvijas valsts piederīgie, kuri dzīvo ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā, varēs saņemt detalizētāku informāciju par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām Latvijā, par atbalstu un pakalpojumiem, ko piedāvā NVA un EURES, kā arī uzzināt, kādas formalitātes jākārto ārvalstī pirms izbraukšanas, un Latvijā, atgriežoties.

Tāpat NVA EURES tiešsaistes semināra dalībnieki varēs gan iegūt aktuālo informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā, gan uzklausīt EURES konsultantu ieteikumus, kā jārīkojas, pārceļoties, gan dalīties savā pieredzē, kas gūta, risinot ar pārcelšanos saistītus jautājumus.

NVA un EURES semināri "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?" tiešsaistes platformā "Zoom" notiks arī 18.jūlijā un 17.oktobrī. Katra tiešsaistes semināra ilgums būs viena stunda, sākums plkst.16 pēc Latvijas laika. Dalībai tiešsaistes semināros jāreģistrējas elektroniski.

LSM aptauja: Ceturtā daļa uzskata – Donam nav izredžu tikt tālāk par Eirovīzijas pusfinālu
68. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursā otrajā pusfinālā 9. maijā Latviju pārstāvēs Dons ar dziesmu "Hollow". Lai arī dziedātājs ar pārliecību kļuva par Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" uzvarētāju, 24% respondentu uzskata, ka Do...
Krievijas spārnotā raķete ielidojusi Polijas gaisa telpā

Krievijas spārnotā raķete, kas naktī uz svētdienu tika izmantota uzbrukumā mērķiem Ukrainā, uz nepilnu minūti ielidoja Polijas gaisa telpā, pavēstīja Polijas Aizsardzības ministrija.

"Vēlamies jūs informēt, ka šā gada 24. martā plkst.4.23 [5.23 pēc Lat...

Ostapenko zaudē Maiami "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien Maiami "WTA 1000" sērijas turnīra vienspēļu sacensību trešajā kārtā piedzīvoja zaudējumu.

Latvijas tenisiste, kura WTA rangā ieņem desmito vietu un turnīrā izsēta ar devīto numuru, trešās kārtas cīņā ar 3-6, 1...



Komentāri