lv
iN1w4biBq2xLhzKvyZxZ8MGkWvNMtfPcWlFSMdrp
3201064

Vairoga ielas iedzīvotāji Rīgā izmisuši – šoferi dzīvojamo zonu izmanto kā maģistrālo ceļu

Vairoga ielas iedzīvotāji Rīgā izmisuši – šoferi dzīvojamo zonu izmanto kā maģistrālo ceļu
Kopš pērnā gada beigām Rīgā satiksmei atklāta Austrumu maģistrāle. Autobraucējiem pavērušās jaunas pilsētas centra apbraukšanas iespējas, no kravas transporta atslogots Rīgas vēsturiskais centrs un Purvciema apkaime. Tomēr Vairoga ielas iedzīvotāji ir izmisumā, ka iela, kas ir arī dzīvojamā zona, tiek izmantota kā maģistrālais ceļš, noskaidroja Latvijas Televīzijas raidījums "4. studija". Iedzīvotāji vērsušies Rīgas domē (RD), lai rastu risinājumus, tomēr rezultāta nav.
Noskaidrots, kā Latvijas iedzīvotāji tērēs atgūto pārmaksāto nodokļu naudu

Trešdaļa jeb 32% Latvijas iedzīvotāju atgūto pārmaksāto nodokļu naudu plāno tērēt ikdienas vajadzību segšanai, liecina bankas "Citadele" un pētījumu aģentūras "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Vienlaikus 16% aptaujāto prognozē, ka viņiem visdrīzāk nebūs ...

Pieaug Latvijas ceļotāju personīgo mantu zādzību skaits

Pēdējo gadu laikā ir tendence pieaugt Latvijas ceļotāju personīgo mantu zādzību skaitam, un nozagto lietu veids mēdz mainīties atbilstoši sezonai, informē risku apdrošinātāja "If P&C Insurance" ("If") Latvijas filiāles pārstāvji.

Kompānijā norāda, ka v...

Porziņģis gūst 22 punktus «Celtics» uzvarā pār «Knicks» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien guva 22 punktus un palīdzēja Bostonas "Celtics" pārspēt viņa pirmo komandu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Ņujorkas "Knicks".

Bostonieši viesos uzvarēja ar rezultātu 116:102 (30:26, 32:32, 35:26...



Komentāri