lv
Tv5ytg6kGESruVTu9pztDsIbybaO9E0BUYtrxHmP
3200452

Porziņģis gūst 22 punktus «Celtics» uzvarā pār «Knicks» (VIDEO)

Porziņģis gūst 22 punktus «Celtics» uzvarā pār «Knicks» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien guva 22 punktus un palīdzēja Bostonas "Celtics" pārspēt viņa pirmo komandu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Ņujorkas "Knicks".

Bostonieši viesos uzvarēja ar rezultātu 116:102 (30:26, 32:32, 35:26, 19:18), izcīnot astoto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un 31 sekundi, realizēja trīs no četriem tālmetieniem, četrus no septiņiem divpunktu metieniem un visus piecus soda metienus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu, vienreiz kļūdījās un trīsreiz pārkāpa noteikumus. "Celtics" ar latvieti laukumā iemeta par 12 punktiem vairāk nekā ielaida.

Viesu rindās ar 30 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džeilens Brauns, 19 punktus guva, kā arī sešas atlēkušās bumbas izcīnīja un sešas rezultatīvas piespēles atdeva Džeisons Teitams.

Ņujorkiešiem 34 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles bija Džeilenam Bransonam.

"Celtics" ar 45 uzvarām 57 mačos ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un arī visā līgā. "Knicks" ar bilanci 34-23 ir ceturtā Austrumos.

Bostonieši nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad mājās cīnīsies ar konferences piektajā pozīcijā esošo Filadelfijas "76ers".

Kultūras ministrija: Ukrainas iedzīvotāji turpinās meklēt patvērumu Latvijā

Valdība plāno atbalstīt Kultūras ministrijas (KM) rosināto finansējuma pārdali 4,6 miljonu eiro apmērā latviešu valodas mācību nodrošināšanai Ukrainas iedzīvotājiem, izriet no KM sagatavotā rīkojuma projekta, kas pieejams Tiesību aktu portālā.

KM norāda...

Rīgā pēcpusdienā uzspīdēs saule, nokrišņi nav sagaidāmi

Februāra pēdējā svētdienā laiks būs lielākoties mākoņains, savukārt naktī pūtīs stiprs vējš, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Pēcpusdienā vietām austrumu rajonos nedaudz uzlīs, taču dažviet starp mākoņiem...

TESTS: Vai atminēsi šos loģikas uzdevumus? «V.I.P.» spēles jautājumi
Šie jautājumi neprasa īpašas zināšanas, bet aicina meklēt loģikā balstītas likumsakarības, vienkārši – pareizi domāt, necenšoties atcerēties ko faktoloģisku. Savā ziņā tas ir atpūtas mirklis prātam, bet uzdevums domāšanas veidam. Spēlē novērots, ka kom...


Komentāri