lv
q9IaeboV2d8fLHtK6OLZE4xqx9d6wmBlUPmo8YNF
3199995

TESTS: Vai atminēsi šos loģikas uzdevumus? «V.I.P.» spēles jautājumi

TESTS: Vai atminēsi šos loģikas uzdevumus? «V.I.P.» spēles jautājumi
Šie jautājumi neprasa īpašas zināšanas, bet aicina meklēt loģikā balstītas likumsakarības, vienkārši – pareizi domāt, necenšoties atcerēties ko faktoloģisku. Savā ziņā tas ir atpūtas mirklis prātam, bet uzdevums domāšanas veidam. Spēlē novērots, ka komandās ir cilvēki, kuri tieši šāda veida jautājumus "šķeļ kā riekstus", bet citiem tie nepadodas. Kā izdosies Tev? Piedāvājam pārbaudīt testā, atbildot uz jautājumiem, par kuriem savulaik jau prātojuši Latvijas Televīzijas erudīcijas spēles "Veiksme. Intuīcija. Prāts." dalībnieki!
Hokejista Bļugera Vankūveras «Canucks» NHL pārtrauc četru zaudējumu sēriju
Četru zaudējumu sēriju Nacionālajā hokeja līgā (NHL) sestdien pārtrauca Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas mājās ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Bostonas "Bruins" vienību. 
Baiba Rubesa sasauc konferenci par sieviešu līdztiesību (+VIDEO)

Atalgojuma plaisa starp dzimumiem Latvijā ir 17,1%, kas ir viena no lielākajām Eiropas Savienībā.

Trīs no četriem vīriešiem (74%) pilnībā piekrīt vai drīzāk piekrīt, ka Latvijā pastāv dzimumu līdztiesība vadošos amatos uzņēmumos un citās organizācijās, ...

TIEŠRAIDE: Labdarības koncerts «Kopā ar Ukrainu!»
Sestdien, 24. februārī, pulksten 18.30, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā latviešu un ukraiņu dziedātāji un mūziķi apvienosies muzikālā pasākumā, lai paustu Ukrainas tautai savu solidaritāti un atbalstu. Koncertam tiešraidē varēs sekot portālā LSM.lv.


Komentāri