lv
nwQqADop6j2j8RiLuR45V1rAvPqyLCUI9uFYwkIz
3173195

Faibuševičs: Navaļnija uzvara būtu bīstama Latvijai un latviešiem (+VIDEO)

Faibuševičs: Navaļnija uzvara būtu bīstama Latvijai un latviešiem (+VIDEO)

Krievijas opozīcijas līderis tika uzskatīts par potenciālu diktatoru, kurš vēlētos Krimu paturēt.

Alekseja Navaļnija traģiskā nāve Putina cietumā neatstāja vienaldzīgus miljoniem cilvēku visā pasaulē. Protesta paziņojumi izskanējuši arī Latvijā, tostarp Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, notikušo nodēvējot par slepkavību, par kuru atbildīgs Kremļa režīms.

Andrejs Faibuševičs, Daugavpilī pazīstams uzņēmējs, kurš piedalījās 14. Saeimas vēlēšanās no Nacionālās apvienības, ļoti skarbi izteicās Facebook:

"Navaļnijs varēja kļūt par īsto Krievijas Hitleru. Nav pilnīgi nekādu emociju. Ja godīgi, tad Latvijai (un visai Eiropai) pat labāk, ka nomira. Krievijas opozīcija ir feiks. Krievijas vienīgā perspektīva ir sabrukums un sadalīšanās sīkās daļās. Jo ātrāk tas notiks, jo labāk. Pū ir labākais Krievijas sagrāvējs kādu var vēlēties. Tas ir tikai labi, ka Navaļnijs viņam vairs netraucēs".

"Man nevar būt pozitīvu jūtu pret "opozicionāru", kas gruzīnus sauc par gryzuniem un raksta, ka Krima nav "sviestmaize, ko var tāpat vien atdot". Manas krievu autoritātes ir Ņemcovs un Novodvorska", - tā Faibuševičs.

"Navaļnija Krievija būtu bijusi "viss tas pats, kas Putinam, tikai bez korupcijas". Tas būtu sliktākais variants Latvijai un latviešiem", - ziņoja aktivists.

Pirmdien konstatēti seši mēģinājumi nelikumīgi šķērsot Latvijas robežu

Valsts robežsardze pirmdien konstatējusi sešu nelegālo imigrantu mēģinājumus nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu.

Iepriekšējā reize bija 10.janvārī, kad tika konstatēti piecu cilvēku mēģinājumi iekļūt Latvijā, un pagājušā svētdienā, kad Lat...

Valsts meži tiek veiksmīgi atjaunoti, vislabāk Kurzemē (+VIDEO)

Būtiski pieaudzis mašinizēti iestādīto platību apjoms, sasniedzot 997 hektārus.

Valsts AS “Latvijas valsts meži” par sasniegto izcilību meža atjaunošanā “Mežkopības izcilības balvu” pasniedza Dienvidkurzemes reģiona mežkopju komandai un mežkopības vadīt...

Latviešu zemnieki gatavi atgriezties protestos (+VIDEO)

Zemnieki pārmet finanšu ministram viņu prasību ignorēšanu.

Tuvākās nedēļas būs izšķirošas, lai lemtu par lauksaimnieku nākamajiem soļiem, pauž lauksaimnieku protestu koordinators, biedrības “Zemnieku saeima” valdes priekšsēdētājs Juris Lazdiņš.

"Jau esa...



Komentāri