lv
nfdI59IhLumvuGhYXIXm7UUHzm2Xq651AKNj0Wcs
3118727

Nakts būs apmākusies un daudzviet gaidāms sniegs

Nakts būs apmākusies un daudzviet gaidāms sniegs

Nakts būs apmākusies un daudzviet gaidāms sniegs, kā arī atkala - uz ceļiem un citām virsmām veidosies apledojums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

LVĢMC brīdina, ka vietām atkala būs stipra.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra gaidāma -1…-6 grādi, bet ziemeļaustrumu rajonos -6…-8 grādu robežās.

Rīgā nakts būs mākoņaina un gaidāms sniegs, kā arī atkala - uz ielām, ietvēm un citām virsmām veidosies apledojums, brīdina LVĢMC. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs -2…-3 grādi.

Rīgas Čehova teātris piedāvā studijas jaunajiem talantiem (+VIDEO)

Tas ļaus iegūt ne tikai jaunas iespējamās nākotnes profesijas pamata iemaņas, bet arī attīstīs prasmes un pārliecību.

Atlase uz Rīgas Mihaila Čehova krievu teātra Studijas nodarbību ciklu norisināsies līdz 24.februārim, informēja teātra pārstāve Agnese ...

Kāpēc Latvijā ir tik vienkārši deklarēt dzīvesvietu svešā īpašumā?
Kad persona maina dzīvesvietu, likums paredz, ka 30 dienu laikā sava jaunā dzīvesvieta ir jādeklarē. To var izdarīt pašvaldībā, kur dzīvesvieta atrodas, vai arī portālā "Latvija.lv". Šis e-pakalpojums nodrošina ātru un ērtu dzīvesvietas deklarēšanu vie...
Robežsardze pērn par zaļās robežas šķērsošanu aizturējusi 509 personas

Valsts robežsardze pagājušajā gadā par nelikumīgu "zaļās" robežas šķērsošanu kopā aizturējusi 509 personas, no kuriem 506 ir ārpus Eiropas Savienības (ES) valstu pilsoņi, informēja robežsardze.

2022.gadā aizturētas 250 personas, bet vēl gadu iepriekš 45...



Komentāri