lv
gaigfx6SdY0Wx6i1jWES0Zetx1pGuG8Fpgr6t7mp
3118249

Kāpēc Latvijā ir tik vienkārši deklarēt dzīvesvietu svešā īpašumā?

Kāpēc Latvijā ir tik vienkārši deklarēt dzīvesvietu svešā īpašumā?
Kad persona maina dzīvesvietu, likums paredz, ka 30 dienu laikā sava jaunā dzīvesvieta ir jādeklarē. To var izdarīt pašvaldībā, kur dzīvesvieta atrodas, vai arī portālā "Latvija.lv". Šis e-pakalpojums nodrošina ātru un ērtu dzīvesvietas deklarēšanu vien ar pāris klikšķiem, tomēr ar zināmu birokrātiju nākas saskarties pavisam citiem cilvēkiem, ja pēkšņi atklājas, ka īpašumā deklarējusies kāda cita persona bez īpašnieka ziņas. 
Robežsardze pērn par zaļās robežas šķērsošanu aizturējusi 509 personas

Valsts robežsardze pagājušajā gadā par nelikumīgu "zaļās" robežas šķērsošanu kopā aizturējusi 509 personas, no kuriem 506 ir ārpus Eiropas Savienības (ES) valstu pilsoņi, informēja robežsardze.

2022.gadā aizturētas 250 personas, bet vēl gadu iepriekš 45...

Kamaniņu divnieks Bots/Plūme ierindojas uzreiz aiz laureātiem Pasaules kausa posmā
Latvijas kamaniņu sportisti Mārtiņš Bots un Roberts Plūme sestdien Oberhofas trasē Vācijā izcīnīja 4. vietu vīriešu divnieku ekipāžu sacensībās Pasaules kausa posmā. Sieviešu divniekiem vienīgā Latvijas ekipāža Anda Upīte/Kitija Bogdanova ieguva 5. vie...
Porziņģis gūst 34 punktus Celtics uzvarā NBA mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien guva 34 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

"Celtics" mājās ar rezultātu 133:129 (31:35, 33:36, 36:16, 33:42) uzvarēj...



Komentāri