lv
pqYI1nsXrGOSvkftnV0v7eftn7HuTraaklzTuFPQ
3084764

Būs vēl sliktāk, bet tad paliks labāk. Vēsturnieks Klišāns par Krievijas nākotnes scenārijiem

Būs vēl sliktāk, bet tad paliks labāk. Vēsturnieks Klišāns par Krievijas nākotnes scenārijiem
Analizējot Krievijas vēsturi, redzamas divas tendences. No vienas puses vara cenšas unificēt un centralizēt Krieviju, no otras puses – tiklīdz centrālā vara pavājinās, burtiski uzplaukst lokālās. Līdz ar to Krievijas iedzīvotāji var sagādāt pārsteigumus, taču tikai tad, kad mazināsies Vladimira Putina vara. Tad sāksies juku laiki, jo Krievija ies vēl tālāk autoritārisma virzienā, un būs vēl sliktāk, nekā ir tagad, bet tad pakāpeniski paliks labāk, Latvijas Radio raidījumā "Kas būs ar Krieviju?" vērtēja vēsturnieks Valdis Klišāns. 
Noskaidroti LTV dziesmu konkursa Supernova 10 finālisti

Sestdienas vakarā notika Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kurā izraudzīti desmit finālisti, lai cīnītos par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Sestdien, 10.februārī, uz "Supernovas" fināla skatuves...

Ostapenko iekļūst Lincas WTA 500 sērijas turnīra finālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien iekļuva Lincas "WTA 500" sērijas turnīra finālā.

Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 12.vietu un sacensībās ir izsēta ar pirmo numuru, ar 6-2, 6-3 pieveica pasaules ranga 42.vietas īpašnieci krievu tenisisti Anast...

Izsludināta pieteikšanās Turcijas stipendijām

Latvijas izglītības institūciju absolventi un topošie šī gada absolventi, kā arī pētnieki un akadēmiskais personāls var pieteikties, lai saņemtu Turcijas stipendiju programmai, aģentūra LETA uzzināja Valsts izglītības attīstības aģentūrā.

Turcijas stipe...



Komentāri