lv
rq5FsZAZmbxs5xdeeyVxro5csqChn5KpusPYTVjX
3084567

Noskaidroti LTV dziesmu konkursa Supernova 10 finālisti

Noskaidroti LTV dziesmu konkursa Supernova 10 finālisti

Sestdienas vakarā notika Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa "Supernova" pusfināls, kurā izraudzīti desmit finālisti, lai cīnītos par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Sestdien, 10.februārī, uz "Supernovas" fināla skatuves kāps Alekss Silvers, "Avéi", Dons, "Ecto", Edvards Strazdiņš, "Funkinbiz", Katrīna Gupalo, grupa "Papīra lidmašīnas", "St Leviča" un duets "Vēstulēs".

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu konkursa "Supernova" pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija Latvijas mūzikas un šovbiznesa industrijas, televīzijas pārstāvju, kā arī ārvalstu ekspertu sastāvā.

Drošības apsvērumu dēļ arī šogad žūrijas pārstāvju vārdi tikšot atklāti tikai pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa maijā, vēsta portāls "lsm.lv".

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka konkursa uzvarētājs, kurš pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā, tiks noteikts 10.februārī.

Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli notiks 7. un 9.maijā, bet fināls - 11.maijā.

Ostapenko iekļūst Lincas WTA 500 sērijas turnīra finālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien iekļuva Lincas "WTA 500" sērijas turnīra finālā.

Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 12.vietu un sacensībās ir izsēta ar pirmo numuru, ar 6-2, 6-3 pieveica pasaules ranga 42.vietas īpašnieci krievu tenisisti Anast...

Izsludināta pieteikšanās Turcijas stipendijām

Latvijas izglītības institūciju absolventi un topošie šī gada absolventi, kā arī pētnieki un akadēmiskais personāls var pieteikties, lai saņemtu Turcijas stipendiju programmai, aģentūra LETA uzzināja Valsts izglītības attīstības aģentūrā.

Turcijas stipe...

Latvijas dzelzceļš izsolīs sešus nekustamos īpašumus

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) elektroniskajā izsolē pārdos divus nekustamos īpašumus Daugavpilī, pa vienam nekustamajam īpašumam Rēzeknē un Madonas novadā, kā arī divus nekustamos īpašumus Jelgavas novadā, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevu...



Komentāri