lv
YgYN1XSTxL4IiVNEgSsQJQGAAgRGQSUtaN1qoqEz
3050154

Arābu investors Alabbars līdzīgus projektus Andrejsalā solītajam īsteno arī Serbijā un Putinam lojālajā Baltkrievijā

Arābu investors Alabbars līdzīgus projektus Andrejsalā solītajam īsteno arī Serbijā un Putinam lojālajā Baltkrievijā
Pēdējos mēnešos jau vairākkārt Rīgā ar amatpersonām ticies nekustamo īpašumu projektu attīstītājs no Apvienotajiem Arābu Emirātiem Mohameds Ali Alabbars. Gada sākumā viņš ar Rīgas mēru Vilni Ķirsi no "Jaunās Vienotības" parakstīja memorandu, kurā plānots Andrejsalas attīstībai piesaistīt Latvijas mērogiem milzīgu naudas summu – vairāk nekā 2,5 miljardus eiro. Rīgas pašvaldības paziņojumā par to tika uzskaitītas 10 valstis, kurās Alabbara uzņēmums attīsta projektus, taču izlaista Baltkrievija, kurā Alabbars jau pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā ticies ar diktatoru Aleksandru Lukašenko, vēsta LTV raidījums "de facto". Vai tas Latvijai rada kādus drošības riskus, šobrīd vērtē Valsts drošības dienests.
Eidukai 22.vieta Pasaules kausa sacensībās 20 kilometros brīvajā stilā

Latvijas sportiste Patrīcija Eiduka svētdien Šveicē finišēja 22.vietā Pasaules kausa distanču slēpošanā 20 kilometru sacensībās brīvajā stilā ar kopēju startu.

Vadošā grupa sāka šķelties pēc vairāk nekā pusdistances un pie 12,5 kilometru atzīmes Eiduka ...

Varmācība turpinās, ja klusējam. Saruna ar rakstniecēm Ingu Gaili un Lauru Brokāni
2023. gadā tika izdots dokumentālo stāstu un dzejas krājums "Neviens tev neticēs", kurā apkopoti sieviešu stāsti par attiecībās piedzīvoto vardarbību, arvien biežāk tiek rīkotas publiskas diskusijas par mentālo veselību, arvien lielāku vietu mākslā aiz...
Marta beigās notiks LTRK prezidenta vēlēšanas

Marta beigās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizēs biedru kopsapulci, kurā notiks arī organizācijas prezidenta vēlēšanas, liecina LTRK publiskotā informācija.

LTRK biedru sapulce notiks 22.martā plkst.12 "ATTA" centrā Rīgā.

Līdzt...



Komentāri