lv
9qHCPnO8qS7OEL0Lc91WNgmy4v3axRkM9tTu2q1s
3049549

Varmācība turpinās, ja klusējam. Saruna ar rakstniecēm Ingu Gaili un Lauru Brokāni

Varmācība turpinās, ja klusējam. Saruna ar rakstniecēm Ingu Gaili un Lauru Brokāni
2023. gadā tika izdots dokumentālo stāstu un dzejas krājums "Neviens tev neticēs", kurā apkopoti sieviešu stāsti par attiecībās piedzīvoto vardarbību, arvien biežāk tiek rīkotas publiskas diskusijas par mentālo veselību, arvien lielāku vietu mākslā aizņem refleksijas par traumu. Kāds no tā ir labums un kāpēc ir nepieciešama šāda "bakstīšana sev brūcēs"? Rakstniece, krājuma "Neviens tev neticēs" un interneta žurnāla "Punctum" redaktore Laura Brokāne un dzejniece, rakstniece, Latvijas PEN vadītāja Inga Gaile uzskata, ka tikai runājot par varmācību ir iespējams to iemācīties atpazīt un kaut ko mainīt sabiedrībā, kas ir varmācību tolerējoša.
Marta beigās notiks LTRK prezidenta vēlēšanas

Marta beigās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizēs biedru kopsapulci, kurā notiks arī organizācijas prezidenta vēlēšanas, liecina LTRK publiskotā informācija.

LTRK biedru sapulce notiks 22.martā plkst.12 "ATTA" centrā Rīgā.

Līdzt...

Cipuļa četrinieka ekipāža dala 5. vietu Pasaules kausa posmā bobslejā
Latvijas bobsleja pilota Emīla Cipuļa četrinieku ekipāža svētdien Norvēģijā Pasaules kausa piektajā posmā ieņēma dalītu piekto vietu, kamēr Jēkaba Kalendas četrinieks bija 11.pozīcijā. 
Latvijas biatlonisti Eiropas čempionāta jauktajā stafetē finišē 14.vietā

Latvijas biatlonisti Renārs Birkentāls, Edgars Mise, Sanita Buliņa un Annija Keita Sabule svētdien Osrblī finišēja 14.vietā Eiropas biatlona čempionāta jauktajā stafetē.

Par Eiropas čempioniem tika kronēti norvēģi Īsaks Frei, Juhans Ūlavs Botns, Īda Līe...



Komentāri