lv
EKfeUiR82S7rbe2tVMGT6oJzgyNzjsuo5jP73ZTn
3049365

Marta beigās notiks LTRK prezidenta vēlēšanas

Marta beigās notiks LTRK prezidenta vēlēšanas

Marta beigās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizēs biedru kopsapulci, kurā notiks arī organizācijas prezidenta vēlēšanas, liecina LTRK publiskotā informācija.

LTRK biedru sapulce notiks 22.martā plkst.12 "ATTA" centrā Rīgā.

Līdztekus prezidenta vēlēšanām LTRK sapulcē tiks apstiprināts arī ziņojums par 2023.gadā paveikto un gada pārskats, kā arī ievēlēta LTRK padome.

Patlaban LTRK prezidents ir Aigars Rostovskis, kurš LTRK vada kopš 2015.gada.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Kamerai ir apmēram 6000 biedru. LTRK ir Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas un Starptautiskās Tirdzniecības palātas biedre.

Cipuļa četrinieka ekipāža dala 5. vietu Pasaules kausa posmā bobslejā
Latvijas bobsleja pilota Emīla Cipuļa četrinieku ekipāža svētdien Norvēģijā Pasaules kausa piektajā posmā ieņēma dalītu piekto vietu, kamēr Jēkaba Kalendas četrinieks bija 11.pozīcijā. 
Latvijas biatlonisti Eiropas čempionāta jauktajā stafetē finišē 14.vietā

Latvijas biatlonisti Renārs Birkentāls, Edgars Mise, Sanita Buliņa un Annija Keita Sabule svētdien Osrblī finišēja 14.vietā Eiropas biatlona čempionāta jauktajā stafetē.

Par Eiropas čempioniem tika kronēti norvēģi Īsaks Frei, Juhans Ūlavs Botns, Īda Līe...

Kamaniņbraucēja Vītola pasaules čempionātā ierindojas uzreiz aiz medaļniecēm
Elīna Ieva Vītola svētdien Altenbergas trasē, Vācijā, izcīnīja 4. vietu pasaules čempionātā kamaniņu sportā un bija labākā Latvijas izlasē sieviešu sacensībās.


Komentāri