lv
ZCBAVXyhvdVr8FbtmIB4RiPjO8NFIAxnXx53zVPw
3014607

Viesstrādnieki un pensionāri? Kur Latvija meklēs darbarokas

Viesstrādnieki un pensionāri? Kur Latvija meklēs darbarokas
Arvien lielāks iztrūkums pēc augstākās kvalifikācijas dabaszinātņu, IKT un inženierzinātņu speciālistiem, trūks darbinieku ar profesionālo vidējo izglītību, bet pārāk daudz būs to, kuri studējuši sociālās, komerczinības vai humanitārās zinības. Tā liecina Ekonomikas ministrijas darba tirgus prognozes, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums "de facto".
Liepājas Universitāti no marta pievienos RTU; kopīgi attīstīs pētniecību un inovācijas sasaistē ar komersantiem
Februāra beigās plānots parakstīt līgumu, kas paredz Liepājas Universitātes (LiepU) pievienošanos Rīgas Tehniskajai universitātei (RTU), līdz ar to martā tā sāks strādāt kā viens vesels. Kaut arī lēmums par pievienošanos RTU vai Latvijas Universitātei ...
VM iecerējusi apturēt liekā svara un aptaukošanās izplatību sabiedrībā

Veselības ministrija (VM) iecerējusi veikt pasākumus, lai apturētu liekā svara un aptaukošanās izplatību sabiedrībā un iedzīvotāju fiziskās aktivitātes raksturojošo rādītāju samazinājumu, paredz Ministru kabinetā apstiprinātais valdības rīcības plāns.

L...

«Pasažieru vilciens»: Konduktori ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā

AS "Pasažieru vilciens" (PV) konduktori-kontrolieri ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā, kad vilcieni kavējas vai apstājas.

PV norāda, ka gadījumos, kad vilciena pasažierim ir ārkārtas situācija, kurā konduktora kontroliera piedāvātais kopējais risin...



Komentāri