lv
l0DK8a8BrjL2kWaVLzfNjqsSd4yAiUz0wrDQKFO0
3014605

Liepājas Universitāti no marta pievienos RTU; kopīgi attīstīs pētniecību un inovācijas sasaistē ar komersantiem

Liepājas Universitāti no marta pievienos RTU; kopīgi attīstīs pētniecību un inovācijas sasaistē ar komersantiem
Februāra beigās plānots parakstīt līgumu, kas paredz Liepājas Universitātes (LiepU) pievienošanos Rīgas Tehniskajai universitātei (RTU), līdz ar to martā tā sāks strādāt kā viens vesels. Kaut arī lēmums par pievienošanos RTU vai Latvijas Universitātei bija smagnējs un ilgstošs, pašlaik uzdevumi jau citi – atrast labākos risinājumus tālākai darbībai.
VM iecerējusi apturēt liekā svara un aptaukošanās izplatību sabiedrībā

Veselības ministrija (VM) iecerējusi veikt pasākumus, lai apturētu liekā svara un aptaukošanās izplatību sabiedrībā un iedzīvotāju fiziskās aktivitātes raksturojošo rādītāju samazinājumu, paredz Ministru kabinetā apstiprinātais valdības rīcības plāns.

L...

«Pasažieru vilciens»: Konduktori ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā

AS "Pasažieru vilciens" (PV) konduktori-kontrolieri ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā, kad vilcieni kavējas vai apstājas.

PV norāda, ka gadījumos, kad vilciena pasažierim ir ārkārtas situācija, kurā konduktora kontroliera piedāvātais kopējais risin...

Pērn Latvijā strauji audzis naftas gāzes imports no Krievijas

Pērn Latvijas imports no Krievijas ir pārsniedzis 0,5 miljardus eiro, un lielāko importa daļu veido nevis daudz apspriestie graudi, kas pārsvarā Latvijā nepaliek, bet gan minerālie produkti, īpaši sašķidrinātā naftas gāze, vēsta Latvijas Televīzijas ra...



Komentāri