lv
DRS9RcU01UxJ07AIynpXHCJ2pvoxOMqNNPtFpRvW
3012718

«Pasažieru vilciens»: Konduktori ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā

«Pasažieru vilciens»: Konduktori ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā

AS "Pasažieru vilciens" (PV) konduktori-kontrolieri ir instruēti rīcībai ārkārtas gadījumā, kad vilcieni kavējas vai apstājas.

PV norāda, ka gadījumos, kad vilciena pasažierim ir ārkārtas situācija, kurā konduktora kontroliera piedāvātais kopējais risinājums neder un ir nepieciešama palīdzība, PV aicina uzreiz doties pie konduktora kontroliera un informēt par situāciju, lai atrastu piemērotāko alternatīvu.

"Piemēram, ja šādā situācijā nonāks skolēns, kuram nebūs pieejami līdzekļi, lai apmaksātu taksometru, par tā izsaukšanu parūpēsies konduktors kontrolieris, tāpēc lūgums vecākiem pārrunāt ar bērniem rīcību vilciena ilgstošas apstāšanās gadījumā," skaidro PV.

Vienlaikus PV norāda, ka apstākļos, kad nav pieejams cits vilciena reiss vai tas jāgaida pārāk ilgi, PV aicina pasažierus izvēlēties alternatīva transporta - autobusa, mikroautobusa, taksometra, koplietošanas automašīnas - iespējas, pēc tam tiešo zaudējumu atlīdzības saņemšanai iesniedzot vilciena biļeti un citus dokumentus, kas pamato prasītās atlīdzības apjomu.

Tāpat PV atgādina, ka informāciju par izmaiņām vilcienu kustības grafikā pasažieri var uzzināt PV mobilajā lietotnē "Vivi Latvija", kā arī PV mājaslapā "vivi.lv", piebilstot, ka kontrolieri ir instruēti sniegt informāciju par notiekošo.

Pērn Latvijā strauji audzis naftas gāzes imports no Krievijas

Pērn Latvijas imports no Krievijas ir pārsniedzis 0,5 miljardus eiro, un lielāko importa daļu veido nevis daudz apspriestie graudi, kas pārsvarā Latvijā nepaliek, bet gan minerālie produkti, īpaši sašķidrinātā naftas gāze, vēsta Latvijas Televīzijas ra...

Blūms ar 41 punktu uzrāda sezonas rezultativitātes rekordu Latvijas-Igaunijas basketbola līgā
Roberts Blūms svētdien Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) mačā ar 41 punktu laboja sezonas rezultativitātes rekordu, kaldinot "VEF Rīga" komandas uzvaru. Latvijas čempioni viesos ar rezultātu 92:66 sagrāva turnīra pastarīti Tallinas "Kalev"/"Sn...
Domnīca: nākotnē saasināsies darbaspēka nepietiekamības problēma

Nākotnē Latvijas darba tirgū saasināsies darbaspēka nepietiekamības problēma, jaunākajā Latvijas ekonomikas pārskatā prognozē Latvijas Universitātes (LU) Produktivitātes zinātniskā institūta domnīca "LV PEAK".

Neraugoties uz Ukrainas kara negatīvo ietek...



Komentāri