lv
hMznF8z5Q0a9z8tzwaEvN38Pg6iT2LHLHjF0tOrQ
293925

Avārijā Rīgā gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs

Avārijā Rīgā gājis bojā vieglās automašīnas vadītājs

Vakar Latvijā reģistrēti 147 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 19 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.7.40 Rīgā, Granīta ielā, saskrējās trīs vieglās automašīnas - "Suzuki", "Volvo" un "Opel". Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā "Suzuki" vadītājs, bet trīs personas guva ievainojumus. Valsts policija par notikušo ir sākusi kriminālprocesu un skaidro negadījuma apstākļus.

Pirmdien 14 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, četri - Vidzemē, bet viens - Latgalē. No ceļu satiksmes negadījumos cietušajiem pieci bija gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus autovadītājus: trīs - Latgalē, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Rīgas reģionā un Vidzemē. Galvaspilsētā aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 90 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 17 autovadītāji, Zemgalē - 24, Vidzemē - 22, Latgalē - 17, bet Kurzemē - 10 autovadītāji. Desmit vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 351 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Kariņš paziņo, kad nākamo valdību varētu apstiprināt Saeimā

Valdību veidojošās partijas tuvāko dažu nedēļu laikā varētu pabeigt darbu pie valdības darāmo darbu deklarācijas, lai pēc tam Saeimā varētu notikt balsojums par jaunā Ministru kabineta sastāva apstiprināšanu, šodien pēc Valsts prezidenta Egila Levita p...

Mūžībā devies Latvijas Universitātes profesors Jānis Rozenfelds (+FOTO)

Pirmdien mūžībā devies Latvijas Universitātes (LU) profesors Jānis Rozenfelds.

Viņš bija fakultātes Domes vadītājs, tiesību zinātnes promocijas padomes vadītājs, Civiltiesisko zinātņu katedras vadītājs, ilggadējs mācībspēks un tiesībzinātnieks, zvērināt...

Ražotāju cenu līmenis Latvijā oktobrī gada laikā palielinājās par 32,3%
2022. gada oktobrī, salīdzinot ar 2021. gada oktobri, vidējais ražotāju cenu līmenis Latvijas rūpniecībā palielinājās par 32,3%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.


Komentāri