lv
b5m3Eutwo5wckWtJxdJRKIvNqOML4njtfQB3F0px
2871127

Latviešu handbolists Uščins iekļauts Vācijas izlases sastāvā

Latviešu handbolists Uščins iekļauts Vācijas izlases sastāvā

Latviešu handbolists Renārs Uščins iekļauts Vācijas vīriešu handbola izlases sastāvā, kas gatavojas 2024.gada Eiropas čempionātam.

21 gadu vecais Uščins, kurš ir ilggadējā Latvijas izlases spēlētāja un arī bijušā Latvijas izlases trenera Armanda Uščina dēls, šovasar ar Vācijas U-21 vīriešu handbola izlasi triumfēja pasaules junioru čempionātā.

Labais ārējais spēlētājs Uščins kopš 2022.gada spēlē Vācijas augstākās līgas bundeslīgas komandā "Hannover-Burgdorf". Šosezon viņš 18 bundeslīgas spēlēs guvis 60 vārtus.

No sastāvā iekļautajiem 19 handbolistiem mačam jāpiesaka 16. Savukārt no paplašinātā kandidātu saraksta, kurā ir 35 spēlētāji, turnīra gaitā divus var izraudzīties, lai aizvietotu savainotos spēlētājus.

2024.gada Eiropas čempionāta finālturnīrs no 10. līdz 28.janvārim notiks sešās Vācijas pilsētās.

Rīgas dome: uz Vanšu tilta ietvēm izveidojušās plaisas neapdraud drošību

Lai arī uz Vanšu tilta ietves izveidojušās milzīgas plaisas, ikdienas gaitām tilts ir drošs, Latvijas Televīzijas raidījumam "4.studija" apliecināja Rīgas domē.

Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivo...

Ārlietu ministrija piešķīrusi naudu Lukašenko noziegumu izmeklēšanai (+VIDEO)

Konsorcijā ir iesaistītas Londonā bāzētā nevalstiskā organizācija Redress un Starptautiskā spīdzināšanas izmeklēšanas Baltkrievijā komiteja.

Solidarizējoties ar politieslodzītajiem un viņu ģimenes locekļiem Baltkrievijā, Ārlietu ministrija ir nolēmusi s...

Dublinā būs skatāmi Rakstniecības un mūzikas muzeja krājuma artefakti

Rakstniecības un mūzikas muzeja (RMM) krājuma artefakti aizceļojuši uz izstādi Dublinā, Īrijas Modernās mākslas muzejā, kur atklāta izstāde "Pašnoteikšanās: globālā perspektīva", kas ir Īrijas neatkarības simtgades programmas daļa, atzīmējot gadsimtu k...



Komentāri