lv
fvcdiPmN7UmgjFljdsLRDf6gQJ9c1FGjKUWtaEAg
2862031

Aicina atjaunot «eParaksts mobile» lietotni

Aicina atjaunot «eParaksts mobile» lietotni

VAS "Latvijas valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) aicina atjaunot "eParaksts mobile" lietotni uz jaunāko versiju, ņemot vērā to, ka iepriekšējās versijas pēc 26.decembra plkst.22 nenodrošinās e-Identitātes apliecināšanu un dokumentu parakstīšanu, kā arī darījumu apstiprināšanu internetbankās.

Lietotnes izmaņas saistītas ar tajā veiktajiem drošības un tehniskajiem uzlabojumiem. LVRTC norāda, ka tiklīdz lietotne būs atjaunota, nekādas papildu darbības nav jāveic.

LVRTC uzsver, ka ir būtiski izmantot lietotnes jaunāko versiju, jo tā iespējams pilnvērtīgi izmantot visas lietotnes funkcionalitātes, kā arī nodrošināt saderību ar jaunākajām operētājsistēmas versijām un citiem ierīces atjauninājumiem. Tāpat jaunākās lietotņu versijas bieži ietver arī drošības uzlabojumus.

Jau ziņots, ka "eParaksts mobile" lieto vairāk nekā 313 000 personu, ik mēnesi apliecinot identitāti 1,1 miljonu reižu un parakstot dokumentus 1,2 miljonus reižu. eID karti ar "eParakstu" saņēmuši 1,16 miljoni iedzīvotāju. eID kartes lietotāji ik mēnesi 600 000 reizes elektroniski paraksta dokumentus un vairāk nekā 200 000 reizes apliecina identitāti digitālajā vidē.

LVRTC ir galvenais radiofonijas un televīzijas programmu zemes apraides tīkla operators valstī. LVRTC pārvalda valstij piederošās mobilo sakaru operatora "Latvijas mobilais telefons" daļas.

Teju puse Latvijas iedzīvotāju decembrī iegādājas piparkūkas

Teju puse Latvijas iedzīvotāju decembrī piparkūkas iegādājas nevis paši cep, liecina "Mēness aptiekas" un pētījumu aģentūras "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Piektā daļa jeb 21% respondentu aptaujā atbildējuši, ka decembrī cep piparkūkas, turklāt tā sac...

Daugavpilī pārdošanai sagatavoti 87 dzīvokļi un citi pilsētas īpašumi (+VIDEO)

Bija nolemts sakārtot šo saimniecības jomu, tiekot vaļā no objektiem, kas rada papildu materiālo slogu budžetam.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības nekustamos īpašumus tagad var iegādāties ne tikai klātienē rīkotajās, bet arī elektroniskajās izsolēs....

REPORTĀŽA: Viena diena Daugavpilī bez krievu valodas
Krievu valoda ir Daugavpils zīmogs. Reti kurš zinās, ka Daugavpilī skolas gaitas uzsāka Rainis vai ka pēdējos dzīves gadus tur pavadīja Andrejs Pumpurs, taču teju ikviens zina, ka Latvijas otra lielākā pilsēta ir krievu valodas bastions. Kā laika gaitā...


Komentāri