lv
1ouBK0bpVScU8YaI8TNWKksrlQ3xC9VPBMmIDd6A
2860977

REPORTĀŽA: Viena diena Daugavpilī bez krievu valodas

REPORTĀŽA: Viena diena Daugavpilī bez krievu valodas
Krievu valoda ir Daugavpils zīmogs. Reti kurš zinās, ka Daugavpilī skolas gaitas uzsāka Rainis vai ka pēdējos dzīves gadus tur pavadīja Andrejs Pumpurs, taču teju ikviens zina, ka Latvijas otra lielākā pilsēta ir krievu valodas bastions. Kā laika gaitā mainās pilsēta un vai tagad, 32 gadus pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas, Daugavpilī var iztikt bez krievu valodas? To skaidroja Latvijas Radio korespondente Madara Bērtiņa, pavadot dienu Daugavpilī, runājot tikai latviešu valodā.
Rodionam Kurucam astoņi punkti zaudētā Spānijas čempionāta spēlē (VIDEO)

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien guva astoņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, viņa un Artūra Kuruca pārstāvētajai Mursijas UCAM komandai piedzīvojot zaudējumu.

Mursijas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 65:88 (11:20, 1...

Drošības politikas eksperte: ASV militārie ražotāji vēlas atvērt jaunas ražotnes Ukrainā
ASV militārās ražošanas industrija izrāda iniciatīvu un vēlmi attīstīt ražotnes Ukrainā, taču, lai to paveiktu, nepieciešams laiks. 2024. gadā Amerikas Savienotajām Valstīm jāturpina stiprināt Ukrainas aizsardzību, lai 2025. gadā Ukraina jau pati varēt...
Latvijā 47% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanā vēlētos saņemt naudu

Latvijā 47% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanā vēlētos saņemt naudu, informē "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Tostarp aptaujas dati liecina, ka gados jaunāki cilvēki labprātāk svētkos saņemtu dāvanā naudu nekā vecāka...



Komentāri