lv
MjcJFfmqsC2wgVEmwIpKbFUbtv7VgK1eiEr1XAgm
2860790

Rodionam Kurucam astoņi punkti zaudētā Spānijas čempionāta spēlē (VIDEO)

Rodionam Kurucam astoņi punkti zaudētā Spānijas čempionāta spēlē (VIDEO)

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs piektdien guva astoņus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, viņa un Artūra Kuruca pārstāvētajai Mursijas UCAM komandai piedzīvojot zaudējumu.

Mursijas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 65:88 (11:20, 16:24, 18:25, 20:19) atzina Malagas "Unicaja" pārākumu.

Rodions Kurucs 21 minūtē un 11 sekundēs realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un ar tādu pašu precizitāti realizēja vienīgo soda metienu. Viņa rēķinā bija arī trīs atlēkušās bumbas, divas kļūdas, viena pārtverta bumba, viens bloķēts metiens, trīs piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, negatīvs +/- rādītājs (-15) un četri efektivitātes koeficienta punkti.

Artūrs Kurucs, spēlējot 11 minūtes un 54 sekundes, punktus neguva, jo nerealizēja abus divus izpildītos divpunktu metienus un vienīgo tālmetienu. Tāpat viņam bija arī viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, viena piezīme un negatīvs +/- rādītājs (-2).

UCAM komandā 11 punktus guva Lude Hokansons, bet uzvarētājiem 15 punkti bija Kendrikam Perijam.

UCAM ar deviņām uzvarām 15 spēlēs ir piektā, Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar astoņiem panākumiem ieņem septīto vietu, bet "Palencia", kuras rindās spēlēs Anžejs Pasečņiks, ar bilanci 1-14 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

Drošības politikas eksperte: ASV militārie ražotāji vēlas atvērt jaunas ražotnes Ukrainā
ASV militārās ražošanas industrija izrāda iniciatīvu un vēlmi attīstīt ražotnes Ukrainā, taču, lai to paveiktu, nepieciešams laiks. 2024. gadā Amerikas Savienotajām Valstīm jāturpina stiprināt Ukrainas aizsardzību, lai 2025. gadā Ukraina jau pati varēt...
Latvijā 47% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanā vēlētos saņemt naudu

Latvijā 47% iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanā vēlētos saņemt naudu, informē "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Tostarp aptaujas dati liecina, ka gados jaunāki cilvēki labprātāk svētkos saņemtu dāvanā naudu nekā vecāka...

Kā jaunie rakstnieki apspēlēja vecos staļinistus
"Vecie, iedresētie lauvas, kas gadiem gulējuši uz posteņu pjedestāliem dekoratīvi nedzīvi, līdzīgi cementa brāļiem Vērmaņdārzā, vēlēšanās dabū pa dibenu," – tik spilgti Padomju Latvijas Rakstnieku savienības (RS) 5. kongresa vēlēšanu iznākumu vērtēja r...


Komentāri