lv
swmMmUfxAkNZnd0aHK6Lktim0gUegXJFgxDUvpGT
2788793

Mūziķu daudz, bet kur viņi spēlēs? Kas palīdz un traucē džeza attīstībai Latvijā

Mūziķu daudz, bet kur viņi spēlēs? Kas palīdz un traucē džeza attīstībai Latvijā
"Džeza mūziķu šobrīd ir daudz, bet lielākā problēma ir, kur tad viņi spēlēs? Un vēl otra problēma – kas viņus klausīsies? Es domāju, ja skatāmies tādā Baltijas kontekstā, tad mēs esam diezgan nožēlojamā stāvoklī šobrīd, jo koncertzāles mums nav, līdz ar to nevienu labu mākslinieku mēs nevaram šeit uzaicināt, paliek tikai mazie klubiņi," Latvijas Radio 3 raidījumā "Meistars Knehts" diskusijā pauž fonda "Mūsdienu mūzikas centrs" valdes loceklis, festivāla "Rīgas ritmi" rīkotājs Māris Briežkalns, aicinot arī dažādām mūziķu paaudzēm pēc iespējas vairāk sadarboties, ņemot vērā, cik aktīvi pēdējā desmitgadē Latvijā attīstījusies džeza mūzika.
Meloņu salāti ar vītinātu šķiņķi. «Īstās latvju saimnieces» šova uzvarētājas recepte
Šonedēļ ar prieku par uzvaru un skumjām par šķiršanos noslēdzās Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" astotā sezona, kur uzvaras laurus plūca saimniece Sandra Icaka no Zemgales. Piedāvājam Sandras meloņu un vītinātā šķiņķa salātu rec...
Latvijas enerģētika ir ūdeņraža izvēles priekšā: eksperta atzinums (+VIDEO)

Valstī ir vairāki uzņēmumi, kas patērē enerģiju lielos apjomos, pastāv zināmi priekšnosacījumi "zaļai" ražošanai un patēriņam.

Runas par ūdeņraža ekonomiku virmo jau visai sen, īpaši klimata un zaļās enerģijas politikas kontekstā. Ūdeņradim ir potenciāl...

Svētdienas rītā lielā daļā valsts sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu
Svetdienas rītā sniegs un apledojums lielā daļā valsts teritorijas apgrūtina braukšanas apstākļus pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi".


Komentāri