lv
SsWUyyR3OmFpO2i0N582f2ZlsEww1AsI4t3lutV3
2788792

Meloņu salāti ar vītinātu šķiņķi. «Īstās latvju saimnieces» šova uzvarētājas recepte

Meloņu salāti ar vītinātu šķiņķi. «Īstās latvju saimnieces» šova uzvarētājas recepte
Šonedēļ ar prieku par uzvaru un skumjām par šķiršanos noslēdzās Latvijas Televīzijas raidījuma "Īstās latvju saimnieces" astotā sezona, kur uzvaras laurus plūca saimniece Sandra Icaka no Zemgales. Piedāvājam Sandras meloņu un vītinātā šķiņķa salātu recepti, kas noteikti atsvaidzinās nu jau itin drīz gaidāmo svētku galda klāstu.
Latvijas enerģētika ir ūdeņraža izvēles priekšā: eksperta atzinums (+VIDEO)

Valstī ir vairāki uzņēmumi, kas patērē enerģiju lielos apjomos, pastāv zināmi priekšnosacījumi "zaļai" ražošanai un patēriņam.

Runas par ūdeņraža ekonomiku virmo jau visai sen, īpaši klimata un zaļās enerģijas politikas kontekstā. Ūdeņradim ir potenciāl...

Svētdienas rītā lielā daļā valsts sniegs un apledojums apgrūtina braukšanu
Svetdienas rītā sniegs un apledojums lielā daļā valsts teritorijas apgrūtina braukšanas apstākļus pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi".
Asuškas recepte. «Ziemassvētku asuška» – 10. decembris
Asuškas ir latgaliešu saldais ēdiens. Tādi mazi, saldi pīrādziņi. LSM.lv šajā decembrī piedāvā mākslinieka Rupucinska veidoto Adventes kalendāru ar nosaukumu "Ziemassvētku asuškas". Tas būs stāsts karikatūrās par kādas ģimenes negaidīto ceļojumu uz Lat...


Komentāri