lv
aKb0hMHjmldqjUk1kAfLUHz36G4p75AdVjUohgxN
2540273

Mūsdienās cilvēki kļuvuši vājāki? Kur uzradās aktuālā sērga – izdegšana

Mūsdienās cilvēki kļuvuši vājāki? Kur uzradās aktuālā sērga – izdegšana
Mammas un mammu mammas, tēti un tētu tēti studēja, strādāja, rūpējās par ģimeni, bet viņiem palīgos nebija tā, kas ir šodien. Sākot no tehnoloģijām un beidzot ar bērnu kopšanas atvaļinājumu. Jautājums ir: vai izdegšana ir 21. gadsimta problēma? Vai cilvēks ir kļuvis pret noslodzi neizturīgāks? "Statistika šobrīd ir dramatiska, Latvija ir pēdējā vietā Eiropā pēc veselīgi nodzīvotiem gadiem," saka psiholoģe Marija Ābeltiņa un aicina normalizēt rūpes par sevi un beidzot noplēst uzlīmi "Es ciešu un esmu uzslavas vērts".
Carnikavā atklās astoņus miljonus vērto saules elektrostaciju

Nākamajā trešdienā, 1.novembrī, plkst.10 Carnikavā atklās aptuveni astoņus miljonus vērto saules elektrostaciju "Carnikavas SES".

"Merito Partners" investīciju fonds kopā ar atjaunīgās enerģijas projektu attīstītāju "Saules Energy" un AS "Swedbank" inve...

Vāc parakstus par Stambulas konvencijas ratificēšanu vēl šogad

Organizācija "Sievietei paveicās" sākusi parakstu vākšanu, lai aicinātu Latviju ratificēt Stambulas konvenciju vēl šogad.

Pirmajā parakstu vākšanas nedēļā aicinājums savācis 700 parakstus. Atklātā vēstule valdības frakcijām un Labklājības ministram Uldi...

Valsts plāno samazināt hipotekārā kredīta pārkreditēšanas izmaksas

Valsts no savas puses hipotekārā kredīta pārkreditēšanas izmaksas fiziskām personām plāno samazināt, mainot ķīlas reģistrēšanas veidu, otrdien pēc darba grupas par kreditēšanas jautājumiem sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

"Šodien iepazināmi...



Komentāri