lv
AuePgo7i2S4ULjzuRD4qbkM0zolte1mK3E1TquGx
2503918

Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pārbaudes mačā (VIDEO)

Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pārbaudes mačā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien guva 20 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes mačā, viņa pārstāvētajai Bostonas "Celtics" komandai gūstot uzvaru.

"Celtics" mājās ar rezultātu 123:110 (41:30, 37:30, 22:28, 23:22) pārspēja Ņujorkas "Knicks" komandu, kas bija Porziņģa pirmā pieturvieta NBA karjerā.

Porziņģis laukumā pavadītajās 27 minūtēs un 55 sekundēs realizēja četrus no astoņiem tālmetieniem un četrus no pieciem divpunktu metieniem. Viņa kontā bija arī astoņas atlēkušās bumbas, viena pārtverta bumba, divi bloķēti metieni un divas kļūdas. "Celtics" ar latvieti laukumā iemeta par 14 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Džeisons Teitams, tāpat kā Porziņģis izcīnot astoņas atlēkušās bumbas. 17 punkti un sešas rezultatīvas piespēles bija Džeilenam Braunam.

Bostonieši realizēja 23 tālmetienus ar 44,2% precizitāti.

"Knicks" komandā 22 punktus guva Kventins Graimss.

"Celtics" pēdējo pārbaudes spēli aizvadīs ceturtdien, kad viesosies pie Šarlotas "Hornets". NBA regulārais čempionāts sāksies 24.oktobrī.

Girgensons gūst vārtus un izvicina dūres «Sabres» uzvarā pār «Lightning» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien savā sezonas trešajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva vārtus un sekmēja Bufalo "Sabres" komandas uzvaru.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Tampabejas "Li...

Ūdens līmenis Lielajā Juglā divās nedēļās cēlies par trim metriem

Oktobra lietavu ietekmē ūdens līmenis straujāk cēlies Vidzemes upēs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Lielākais ūdens līmeņa kāpums - trīs metri pēdējo divu nedēļu laikā - reģistrēts Lielajā Juglā pie Zaķumuižas. Ūdens l...

IZM piedāvās pāriet uz jaunu skolu finansēšanas modeli

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) piedāvās pāriet uz jaunu skolu finansēšanas modeli, kurā būs skaidri definēta pedagoga alga, lai izbeigtu līdz šim pieredzēto "bumbiņas mētāšanu" starp pašvaldībām un valsti, intervijā TV3 raidījumam "900 sekunde...



Komentāri