lv
T0FOETVVer0SPQbfcgeKNzI5M8loWFEvl7xBZsLP
2468313

Latvija uzņems Pasaules čempionāta motokrosā posmu arī nākamajās trīs sezonās

Latvija uzņems Pasaules čempionāta motokrosā posmu arī nākamajās trīs sezonās

Pasaules čempionāta motokrosa posms MXGP klasē Latvijā tiks aizvadīts vēl trīs sezonas pēc kārtas, trešdien pavēstīja sacensību organizētāji.

Jaunā vienošanās, kas paredz, ka MXGP posms Latvijā norisināsies no 2024.līdz 2026.gadam.

"Tas ir gods uzņemt šādu pasākumu. Mēs arī ceram, ka kādu dienu Nāciju kauss atgriezīsies Latvijā," paziņojumā citēts Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidents Mārtiņš Lazdovskis, kurš piebilda, ka gadu gaitā izveidojusies teicama sadarbība ar Starptautisko Motosporta federāciju (FIM) un "Infront Moto Racing".

Aizvadītajā sezonā Latvijā aizvadītajā posmā MXGP klasē Tomass Šileika ierindojās 21.pozīcijā, kamēr Jānis Mārtiņš Reišulis EMX125 klasē izcīnīja otro vietu un EMX250 klasē Kārlis Alberts Reišulis ieņēma ceturto vietu.

Ķegumā MXGP posms norisinās kopš 2009.gada, bet 2014.gadā Ķeguma trase uzņēma arī Nāciju kausa izcīņu.

Ostapenko agresīvais spēles stils: no augstiem lidojumiem līdz zemiem kritieniem
Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko ir viena no neprognozējamākajām tenisistēm Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) tūrē. Viņas spēles dažādu iemeslu dēļ allaž ir izklaidējošas, tomēr nekad simtprocentīgi nevar būt pārliecināts par to, kura Ostapenko izie...
Nav saņēmtas sūdzības par mobilo sakaru pieejamību aizvadītās vētras laikā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) nav saņēmusi sūdzības par mobilo sakaru pieejamību 7. un 8.oktobra vētras laikā un pēc tās, sacīja SPRK Elektronisko sakaru un pasta departamenta direktors Ivars Tauniņš.

Viņš norādīja, ka nav normatī...

No ES Ukrainas pilsoņiem Krievijā pa sauszemi ļaus ieceļot tikai caur Latvijas robežpunktu «Vientuļi»
Krievija ierobežojusi Ukrainas pilsoņu ieceļošanu valstī no Eiropas Savienības (ES) līdz divām robežšķērsošanas vietām, tikai vienai no tām esot uz sauszemes – uz Latvijas-Krievijas robežas punktā "Vientuļi"., norādīja ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa ...


Komentāri