lv
7dYk9ks7X05s5wgUpUw0WeTKvmCYrUP6i6BLi4Pb
2467397

Ostapenko agresīvais spēles stils: no augstiem lidojumiem līdz zemiem kritieniem

Ostapenko agresīvais spēles stils: no augstiem lidojumiem līdz zemiem kritieniem
Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko ir viena no neprognozējamākajām tenisistēm Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) tūrē. Viņas spēles dažādu iemeslu dēļ allaž ir izklaidējošas, tomēr nekad simtprocentīgi nevar būt pārliecināts par to, kura Ostapenko izies kortā – tā, kura var uzvarēt jebkuru, vai tā, kura var piedzīvot sensacionālu zaudējumu vairākus simtus pozīciju rangā zemāk esošai tenisistei.
Nav saņēmtas sūdzības par mobilo sakaru pieejamību aizvadītās vētras laikā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) nav saņēmusi sūdzības par mobilo sakaru pieejamību 7. un 8.oktobra vētras laikā un pēc tās, sacīja SPRK Elektronisko sakaru un pasta departamenta direktors Ivars Tauniņš.

Viņš norādīja, ka nav normatī...

No ES Ukrainas pilsoņiem Krievijā pa sauszemi ļaus ieceļot tikai caur Latvijas robežpunktu «Vientuļi»
Krievija ierobežojusi Ukrainas pilsoņu ieceļošanu valstī no Eiropas Savienības (ES) līdz divām robežšķērsošanas vietām, tikai vienai no tām esot uz sauszemes – uz Latvijas-Krievijas robežas punktā "Vientuļi"., norādīja ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa ...
Robežsardze apstiprina - izplatītajā VIDEO redzamā bēgļu grupa tikusi aizturēta

Sākotnēji norādot uz incidenta neesamību, pēc kritikas viļņa Valsts robežsardze tomēr paziņojusi par Latvijā nelegāli iekļuvušas bēgļu grupas aizturēšanu otrdien.

Sociālajos medijos Valsts robežsardze trešdien vakarā izplatījusi paziņojumu par to, ka t...



Komentāri