lv
VUVyacbvYd7xFoKcUMUtxkvMgXfnbD0TrBnmuMHa
2439870

Kļuvis zināms, kurš turpmāk vadīs Jaunās vienotības Saeimas frakciju

Kļuvis zināms, kurš turpmāk vadīs Jaunās vienotības Saeimas frakciju

Par "Jaunās vienotības" (JV) Saeimas frakcijas priekšsēdētāju vienbalsīgi ievēlēts Edmunds Jurēvics, informēja JV pārstāve Anna Ūdre.

JV skaidro, ka frakcijas jauna priekšsēdētāja vēlēšanas notika pēc tam, kad līdzšinējam frakcijas priekšsēdētājam Ainaram Latkovskim tika uzticēts vadīt Saeimas Nacionālās drošības komisiju. Latkovskis pēc tam atkāpās no frakcijas vadīšanas.

Turpmāk Latkovskis kopā ar deputāti Agnesi Krastu, kura jau līdz šim arī bijusi frakcijas vadības komandā, būs frakcijas priekšsēdētāja vietnieki.

Jaunais vadītājs un Latkovskis faktiski apmainījušies vietām frakcijas vadības amatos, jo Jurēvics līdz šim bija frakcijas priekšsēdētāja vietnieks.

"Jurēvics ir sevi pierādījis kā kompetents, zinošs, spējīgs un uzņēmīgs kolēģis, kurš labi spēj vadīt kompleksus procesus un iedziļināties sarežģītās tēmās. Frakcijas deputātu vidū viņš ir iemantojis uzticību un zināms kā īsts komandas spēlētājs," izteicies Latkovskis.

Jurēvics pēc izglītības ir politologs, studējis Latvijas Universitātē, pavēstīja Ūdre. Pirms ievēlēšanas 14.Saeimā politiķis bijis Rīgas domes deputāts un ir partijas "Vienotība" valdes loceklis.

Lidl izsludinājusi vairāk nekā 100 vakanču Siguldā, Jelgavā un Rīgā

Mazumtirgotājs SIA "Lidl Latvija", paplašinot tirdzniecības tīklu, izsludinājis vairāk nekā 100 jaunas vakanču, informēja uzņēmumā.

Vakances izsludinātas topošajiem veikaliem Siguldā, Jelgavā, kā arī diviem veikaliem Rīgā - Ķengaragā un Krasta ielā.

Uzņ...

Rosina ļaut skolu personālam pārbaudīt skolēnu privātās mantas

"Apvienotais saraksts" (AS) piedāvā veikt grozījumus Izglītības un Bērnu tiesību aizsardzības likumos, lai piešķirtu izglītības iestāžu personālam tiesības aizdomu gadījumā pārbaudīt skolēnu personīgās mantas un ierobežot vai aizliegt mobilo telefonu u...

Baltijas Asamblejas balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Klotiņam
Šī gada Baltijas Asamblejas (BA) balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Laimonim Klotiņam par monogrāfijām "Mūzika pēckara staļinismā: Latvijas mūzikas dzīve un jaunrade 1944–1953" un "Mūzika bēgļu gaitās: Latviešu mūzikas dzīve un ja...


Komentāri