lv
8EdIyrsVGyEJxu342kkSCLT3a69zAE5KmfmF5C5t
2439843

Baltijas Asamblejas balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Klotiņam

Baltijas Asamblejas balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Klotiņam
Šī gada Baltijas Asamblejas (BA) balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Laimonim Klotiņam par monogrāfijām "Mūzika pēckara staļinismā: Latvijas mūzikas dzīve un jaunrade 1944–1953" un "Mūzika bēgļu gaitās: Latviešu mūzikas dzīve un jaunrade pēckara Eiropā 1944–1951", par starptautiskās žūrijas lēmumu 6. oktobrī informēja Saeimas preses dienestā.
Atkal  pieķerti 85 nelikumīgi Latvijas-Baltkrievijas robežas šķērsotāji

Ceturtdien Valsts robežsardze novērsusi 85 mēģinājumu nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, informēja robežsardzē.

Pēdējo divu mēnešu laikā bieži no Baltkrievijas Latvijā centušies nelegāli iekļūt, bet nav ielaisti ap 100 migranti dienā.

Kop...

Igaunija un Latvija pirks militāros transportlīdzekļus par 693 miljoniem  eiro

Igaunijas Aizsardzības investīciju centrs (RKIK) parakstījis līgumu ar kompānijām "Scania", "Veho" un "Volvo" par dažāda veida militāro transportlīdzekļu iegādi Igaunijas un Latvijas bruņotajiem spēkiem nākamo septiņu gadu laikā.

Kopējā pamatnolīguma su...

Naktī Latvijā prognozē spēcīgu vētru; tā var gāzt kokus un noraut jumtus

Naktī uz sestdienu Latvijā gaidāma spēcīga vētra, brīdina sinoptiķi.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izplatījis brīdinājumu par stipri vēju šovakar un naktī. Piekrastes rajonos izsludināts oranžais brīdinājums, bet visā Latvijā - dze...



Komentāri