lv
npspowQFaRwr92K0IRdj3gXSwEwaGoJd9NYglwLM
2439868

Lidl izsludinājusi vairāk nekā 100 vakanču Siguldā, Jelgavā un Rīgā

Lidl izsludinājusi vairāk nekā 100 vakanču Siguldā, Jelgavā un Rīgā

Mazumtirgotājs SIA "Lidl Latvija", paplašinot tirdzniecības tīklu, izsludinājis vairāk nekā 100 jaunas vakanču, informēja uzņēmumā.

Vakances izsludinātas topošajiem veikaliem Siguldā, Jelgavā, kā arī diviem veikaliem Rīgā - Ķengaragā un Krasta ielā.

Uzņēmumā norāda, ka pamata stundu likme veikalu darbiniekiem ir no 6,3 eiro.

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.marta līdz šā gada 28.februārim, strādāja ar 442,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi saruka vairākkārt un bija 3,847 miljoni eiro.

Patlaban 12 Latvijas pilsētās ir 26 "Lidl" veikali.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 365,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. ompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

Rosina ļaut skolu personālam pārbaudīt skolēnu privātās mantas

"Apvienotais saraksts" (AS) piedāvā veikt grozījumus Izglītības un Bērnu tiesību aizsardzības likumos, lai piešķirtu izglītības iestāžu personālam tiesības aizdomu gadījumā pārbaudīt skolēnu personīgās mantas un ierobežot vai aizliegt mobilo telefonu u...

Baltijas Asamblejas balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Klotiņam
Šī gada Baltijas Asamblejas (BA) balvu zinātnē piešķirs mākslas zinātņu doktoram Arnoldam Laimonim Klotiņam par monogrāfijām "Mūzika pēckara staļinismā: Latvijas mūzikas dzīve un jaunrade 1944–1953" un "Mūzika bēgļu gaitās: Latviešu mūzikas dzīve un ja...
Atkal  pieķerti 85 nelikumīgi Latvijas-Baltkrievijas robežas šķērsotāji

Ceturtdien Valsts robežsardze novērsusi 85 mēģinājumu nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, informēja robežsardzē.

Pēdējo divu mēnešu laikā bieži no Baltkrievijas Latvijā centušies nelegāli iekļūt, bet nav ielaisti ap 100 migranti dienā.

Kop...



Komentāri