lv
oka5fj7R8hpl8AQHnBLj2sJa88mgX8j2Kf3OwiCb
2433684

Latviešu duelis uz NHL ledus: Girgensons raida ripu Merzļikina sargātajos vārtos

Latviešu duelis uz NHL ledus: Girgensons raida ripu Merzļikina sargātajos vārtos

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē raidīja ripu Elvja Merzļikina sargātajos vārtos.

Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar 5:3 (2:1, 1:2, 2:0) pārspēja Bufalo "Sabres" vienību ar Girgensonu ierindā.

Girgensons vārtus guva spēles 12.minūtē, kad izpildīja veiklu metienu no labā iemetienu apļa, tobrīd panākdams 1:2. Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Merzļikins tika galā ar 23 no 26 "Sabres" hokejistu metieniem.

"Blue Jackets" labā savus pirmos vārtus guva šī gada drafta trešais numurs Edams Fantili.

Tikmēr Vankūveras "Canucks" ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē un uzbrucēju Teodoru Bļugeru ārpus pieteikuma savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) zaudēja Sietlas "Kraken". "Canucks" vārtus sargāja komandas jaunieguvums starpsezonā Keisijs Desmits.

Spēle tika aizvadīta Vankūveras "Canucks" farmkluba Ebotsfordas "Canucks" mājvietā.

NHL regulārais čempionāts sāksies 10.oktobrī.

Krastiņa trenētā Ukrainas volejbola izlase piecos setos piekāpjas Brazīlijai

Latvijas trenera Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas vīriešu volejbola izlase trešdien Riodežaneiro 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas mačā piecos setos zaudēja titulētajai Brazīlijai.

Ukrainas volejbolisti A grupas saimniecei piekāpās ar rezultā...

Saeima lems par konfiscēto Krievijas un Baltkrievijas auto nodošanu Ukrainai
Lai liegtu turpmāku pārvietošanos Latvijas valstī ar Krievijā un Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, Saeimas deputāts Andris Kulbergs (AS) izskatīšanai Saeimā iesniedzis grozījumus Ceļu satiksmes likumā (CSL), kas noteiktu, ka visas šāda vei...
Motosporta medaļnieki Eiropā, ģimnāzisti – Siguldā. Brāļi Reišuļi mācībās atlaides negaida
Nedēļas nogalē Nāciju motokrosā Latvijas izlasē startēs arī skolnieki brāļi Kārlis Alberts un Jānis Mārtiņš Reišuļi, ceļu uz augstākajām sporta virsotnēm apvienojot ar mācībām Siguldas Valsts ģimnāzijā, kur velti ir gaidīt atlaides sportistu statusa dē...


Komentāri