lv
CggNJIJwT4ZiydoN1zbYKNKhLAVpPL1yRiV4YtQx
2433683

Krastiņa trenētā Ukrainas volejbola izlase piecos setos piekāpjas Brazīlijai

Krastiņa trenētā Ukrainas volejbola izlase piecos setos piekāpjas Brazīlijai

Latvijas trenera Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas vīriešu volejbola izlase trešdien Riodežaneiro 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas mačā piecos setos zaudēja titulētajai Brazīlijai.

Ukrainas volejbolisti A grupas saimniecei piekāpās ar rezultātu 2-3 (38:36, 20:25, 25:21, 18:25, 15:11).

Ukraiņiem 20 punktus guva Iļja Kovaļovs, bet pa 18 punktiem bija Timofijam Polujanam un Vasilam Tupčijam. Brazīliešiem 23 punktus, trīs no tiem ar "eisiem", guva Darlans Ferreira.

Jau ziņots, ka olimpiskās kvalifikācijas A grupas turnīrā Brazīlijā latviešu speciālista vadītā Ukrainas vīriešu izlase sestdien pirmajā mačā ar 0-3 atzina Kubas valstsvienības pārākumu, svētdien otrajā mačā ar 3-0 pieveica Irānas volejbolistus, bet otrdien ar 0-3 zaudēja Itālijai.

A grupā četrās spēlēs tikai Vācija guvusi maksimālos 12 punktus, Kubai un Itālijai ir pa deviņiem, Brazīlija sakrājusi septiņus, Čehija un Ukraina guvusi pa četriem, Irāna nopelnījusi trīs, bet Katarai punktu nav.

B grupas turnīrs, kurā startē ASV, Slovēnija, Turcija, Japāna, Serbija, Ēģipte, Somija un Tunisija norisinās Tokijā, Japānā. Savukārt C grupā Siaņā startē mājiniece Ķīna, Polija, Kanāda, Nīderlande, Beļģija, Argentīna, Bulgārija un Meksika.

Katras grupas divas labākās izlases garantēs sev vietu 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.

Kvalifikācijas sacensības norisināsies līdz 8.oktobrim.

Saeima lems par konfiscēto Krievijas un Baltkrievijas auto nodošanu Ukrainai
Lai liegtu turpmāku pārvietošanos Latvijas valstī ar Krievijā un Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, Saeimas deputāts Andris Kulbergs (AS) izskatīšanai Saeimā iesniedzis grozījumus Ceļu satiksmes likumā (CSL), kas noteiktu, ka visas šāda vei...
Motosporta medaļnieki Eiropā, ģimnāzisti – Siguldā. Brāļi Reišuļi mācībās atlaides negaida
Nedēļas nogalē Nāciju motokrosā Latvijas izlasē startēs arī skolnieki brāļi Kārlis Alberts un Jānis Mārtiņš Reišuļi, ceļu uz augstākajām sporta virsotnēm apvienojot ar mācībām Siguldas Valsts ģimnāzijā, kur velti ir gaidīt atlaides sportistu statusa dē...
Vairāk nekā 60% Latvijas cilvēku vismaz reizi sezonā atjauno apģērbu (+VIDEO)

Ja nodotie tekstila materiāli vēl joprojām ir labā stāvoklī, tad tiek meklētas iespējas, lai tos izmantotu atkārtotai lietošanai.

Tekstila industrija Eiropas Savienībā ik gadu rada 16 miljonus tonnu atkritumu, tikai 25% tekstila atkritumu tiek pārstrādā...



Komentāri