lv
Pxdbga81tB7orlUfBx8HBD1xr6wjvlpZ4WB2yZxt
2433676

Saeima lems par konfiscēto Krievijas un Baltkrievijas auto nodošanu Ukrainai

Saeima lems par konfiscēto Krievijas un Baltkrievijas auto nodošanu Ukrainai
Lai liegtu turpmāku pārvietošanos Latvijas valstī ar Krievijā un Baltkrievijā reģistrētiem transportlīdzekļiem, Saeimas deputāts Andris Kulbergs (AS) izskatīšanai Saeimā iesniedzis grozījumus Ceļu satiksmes likumā (CSL), kas noteiktu, ka visas šāda veida automašīnas ir jāreģistrē Latvijā trīs mēnešu laikā, laika atskaitei sākoties no 12. septembra. Turklāt konfiscētos auto rosināts ziedot Ukrainai, līdzīgi kā dzērājšoferiem konfiscētos spēkratus.
Motosporta medaļnieki Eiropā, ģimnāzisti – Siguldā. Brāļi Reišuļi mācībās atlaides negaida
Nedēļas nogalē Nāciju motokrosā Latvijas izlasē startēs arī skolnieki brāļi Kārlis Alberts un Jānis Mārtiņš Reišuļi, ceļu uz augstākajām sporta virsotnēm apvienojot ar mācībām Siguldas Valsts ģimnāzijā, kur velti ir gaidīt atlaides sportistu statusa dē...
Vairāk nekā 60% Latvijas cilvēku vismaz reizi sezonā atjauno apģērbu (+VIDEO)

Ja nodotie tekstila materiāli vēl joprojām ir labā stāvoklī, tad tiek meklētas iespējas, lai tos izmantotu atkārtotai lietošanai.

Tekstila industrija Eiropas Savienībā ik gadu rada 16 miljonus tonnu atkritumu, tikai 25% tekstila atkritumu tiek pārstrādā...

Rīgā startē pasaules čempionāts spiningošanā no laivām - piedalās 14 valstis!

Šodien Rīgā tiek dots starts pasaules čempionātam spiningošanā no laivām.

Sacensību dalībnieki pulcēsies plkst.7 "Pilsētas Jahtklubā", Ķīpsalā, un dosies Daugavā, kur stundu vēlāk sāksies pirmā sacensību diena.

No ceturtdienas līdz sestdienai sacensības...



Komentāri