lv
TsBFNsbNksW6g8TEUvW19NF2aSFQJjP9HBj8LPB3
2430842

Sinoptiķi nākuši klajā ar laika prognozi ceturtdienai. Diemžēl, tā neiepriecina

Sinoptiķi nākuši klajā ar laika prognozi ceturtdienai. Diemžēl, tā neiepriecina

Ceturtdien Latvijā gaidāms lietains laiks un saglabāsies brāzmains vējš, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Naktī debesis skaidrosies tikai brīžiem un daudzviet gaidāms lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Vietām Vidzemē lietusgāzes būs stipras. Pūtīs rietumu, dienvidrietumu vējš, kas piekrastes rajonos brāzmās sasniegs 15-19 metrus sekundē. Minimālā gaisa temperatūra naktī būs +9…+14 grādi.

Ceturtdien Latvijai no rietumiem pietuvosies vēl viens ciklons, kura centrs šķērsos valsts ziemeļu daļu. Debesis skaidrosies tik vietām, lietus gaidāms visā valsts teritorijā, dažviet lietusgāzes būs pat ļoti stipras un iespējams pērkona negaiss.

Pūtīs mērens līdz mēreni stiprs dienvidrietumu, dienvidu vējš, kas būs brāzmains, taču pēcpusdienā, kad tas iegriezīsies no rietumiem, ziemeļrietumiem, tas kļūs vēl stiprāks un vietām rietumu un centrālajos rajonos brāzmās sasniegs ātrumu 20-24 metri sekundē.

Gaisa temperatūra būs līdzīga kā naktī - +10…+15 grādi.

Rīgā diena būs mākoņaina, brīžiem līs. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu, dienvidu vējš, kas vakarā iegriezīsies no ziemeļrietumiem un brāzmās sasniegs ātrumu 20-24 metri sekundē. Gaisa temperatūra Rīgā būs +12…+13 grādi.

Rīgā atklās Latvijas Tautas frontei veltītu piemiņas plāksni

Nākamajā pirmdienā, 9.oktobrī, plkst.15 pie Benjamiņu nama Barona ielā 12 atklās Latvijas Tautas frontei veltītu piemiņas plāksni.

Šogad aprit 35 gadi kopš Latvijas Tautas frontes dibināšanas un tās pirmā kongresa.

Piemiņas plāksnes atklāšanā piedalīsie...

Prezidents izveido konkurētspējas komisiju

Lai Latvija būtu labklājīga, stipra un moderna sabiedrība, ir nepieciešams būtiski kāpināt mūsu valsts ekonomiskās izaugsmes un konkurētspējas tempus.

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs nolēmis izveidot Valsts konkurētspējas komisiju un jau šodien prez...

Igaunija palielina patruļas Latvijas robežas tuvumā, uz ceļiem un ostās

Lai cīnītos pret nelegālo migrāciju, Igaunijas Policijas un robežsardzes departaments izvietojis papildu patruļas Latvijas robežas tuvumā, kā arī pie ostām un transporta mezgliem, paziņoja departamentā.

Pēdējo nedēļu laikā Igaunijas policija notvērusi ...



Komentāri