lv
fFJqVZIZcNx917SnmptCgwDHcIh576I8XT1qheeN
2430655

Nomainīts lopkopības saimniecības asociācijas valdes priekšsēdētājs

Nomainīts lopkopības saimniecības asociācijas valdes priekšsēdētājs

Lopkopības saimniecību asociācijas valdes priekšsēdētāja amatā Kasparu Melni (ZZS), kurš sācis darbu klimata un enerģētikas ministra amatā, nomainījis valdes loceklis Jānis Miezītis, informēja Miezītis.

Viņš gan norādīja, ka pagaidām ir valdes priekšsēdētāja vietas izpildītājs.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Melnis valdes priekšsēdētāja amatā strādāja kopš 2021.gada, savukārt Miezītis par valdes locekli strādā kopš 2013.gada.

Lopkopības saimniecību asociācija apvieno vairāk nekā 50 biedru, pārstāvot ražojošās Latvijas lopkopības saimniecības.

Asociācijas galvenais mērķis ir pārstāvēt Latvijas lauksaimniecības nozares lopkopju intereses Latvijas un Eiropas mērogā, veidojot stabilu un uz ražošanas attīstību vērstu Latvijas lauksaimniecības nozari, vienojot Latvijas ražojošos lopkopības uzņēmumus un saimniecības kopīgā nostājā, kā arī iestāties un cīnīties par godīgiem un samērīgiem atbalsta mehānismiem.

Bargākus sodus valsts nodevējiem un spiegiem

Saeima rīt izskatīs un nodos atbildīgai komisijai pirmo Edgara Rinkēviča likumdošanas iniciatīvu.

Šodien krimināltiesību un sodu politikas apakškomisijas sēdē deputāti izskatījā un vienbalsīgi atbalstīja Valsts prezidenta virzīto likumprojektu “Gr...

Igaunijā esot pasaulē otra lielākā interneta brīvība

Lai gan brīvība internetā pasaulē samazinās jau 13.gadu pēc kārtas, Igaunija joprojām ir otrajā vietā aiz Islandes interneta brīvības indeksā, liecina ASV domnīcas "Freedom House" jaunākais pētījums.

"Freedom House"eksperti pievērsuši uzmanību, ka pēc ...

Vanaga draud atklāt politiķus, kuri piesedz vardarbību skolās

Pēc incidenta skolēnu vidū Ķekavas vidusskolā Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA) atkārtoti aktualizējusi nepieciešamību pēc regulējumiem vardarbības mazināšanai izglītības iestādēs.

LIZDA priekšsēdētāja Inga Vanaga sociālo ...



Komentāri